Egyetértek, szinte már röhejes! De valójában a semmittevés a kommunikációban és a menedzsment befektetők irányába megnyilvánuló közömbössége és érdektelensége ami igazán vérlázító!
Nem értenek semmit. Még egy egyszerű grafikont se, hörpintek egy pohár vizet. Tudom h rosszul vettem multihomét mert 1,5-1,8 a támasz, de most volt időm. Meg ez egy játék.
Igen ismerek, láttam ahogy megtetted, szóltam is érte! :))
Igazából nem értem labancot. Mindig azt mondja, hogy ő nem személyeskedik és többször bemásolta nekem az AI által gyűjtött definíciókat a személyeskedésről! Akkor most hogy is van ez? Hazudik az AI, vagy ő nem érti? Még engem is minősített, hogy okosabb vagyok náluk.
Persze ti meg asszisztáltatok hozzá. Ezzel tévútra vittétek! Remélem tudtál követni.. :)) Lehet hörpintek egyet! 👍
"Moderációs esemény történt "Labanc" felhasználóval szemben. Felfüggesztés a teljes fórumból - 2025-11-26 17:48-igA moderátor indoklása: Személyeskedés"
Nem aggódok. Ahogy a fák sem nőnek az égig úgy esni sem eshetünk a végtelenségig. Appom Molom egész jól alakul, így nyugodtabb vagyok. Sőtt a mol még fog is alakulni, mert idén még lesz meglepetés hír. ;) Az akko cig áll, de én türelmes vagyok. Mindkettőt jó cégnek gondolom. Egyébként kisebb csomagokkal van mindkettőben pár %-os mozgástér amivel lehet keresni egy kis zsebpénzt. Egy biztos, hogy akkot már csak 230-nál veszek ha esetleg lemegyünk addig, már így is több van mint amit akartam. :) Egyszer eljön a mi időnk is, talán nem is olyan sokára!🙂
Akko fórum