Nincs molom, nejemnek van, vmi cikket olvasott a héten hogy a kozep europai versenytarsakhoz kepest milyen alulárazott....azt hiszem vmi lengyelt mondott....
Miért jönnének ide ,ez a legutolsó papír szerintem amiért ide jönnének!! Persze értem a mosolyt a hozzászólás végén . Most 4ig visz mindent, oda koncentrálódik minden speka, ill. neres pénz!!
Most benne vagyunk a szulinapi periodusban már, ..beats the next level stb..vezer itt....tokeemelés engedelyezett...apr 19-ig zarodnia kellene..308, 5 on emelt utoljara most a 360 om tud...az most 320,11...de jol jon lefele....amugy muktkor beraktam a Wing ertékét, ami az 5. legertekesebb magyar vallalat...az osszes magyar leanya belefer a lehetséges tokeemelésbe.
A kotvénytulajokat kotelezo tajekoztatni a befektetésről, kockazatokról, olyan tranzakciórol ami jelentosen befolyasolhatja befektetésuket.. Szépen sorolja is oket , az Akko mint tőzsdei céget pozitivan említi.Ez a prospektus a kotvényre vonatkozik, az IPO/RTO prospektus is hasonlo nagyon, csak más céllal készül.Ami fura benne hogy ez a 2.kiegeszítés..ami az alaptájekoztatóval s az 1.kiegeszitéssel 1ut ervényes, mégis vannak események benne amik régiek, igen fura, pl leírja a Wingholding létrejottét szinte az őskortól.
feltettem egy chartot, erre te azt mondtad, hogy lehet belőle egy füles! Nézd meg a chartot újra és ne beszélj mellé! Az alján rajzolódik egy füles erre mondtad. A bibi, hogy csökkenő trendben van! Egyértelmű a füles definíciói! Akkor mit akarsz megmagyarázni nekem!? Magadat akarod tisztázni, de felesleges, nem az első fülesed melléfogása, csak nézd vissza a chartjaidat, amit feltettél! Nem szóltam, mert nem nekem címezted és letojom. Ha viszont nekem címzed, akkor elmondom a véleményem! Ennyi és hiába a bla bla. ez van!
A füles előtt emelkedő trend kell hogy legyen, így működik a trenderősítő funkciója, feladata és lehet célárat számolni! Ha a füles előtt kicsi az emelkedés és a csésze fenékig ér csak, akkor eleve nincs emelkedő trend, hanem oldalazó jó esetben! Elég világos nem? Egy magasabb pontról induló emelkedés a csésze fenekéhez képest, amit be akarsz adni nekem, az meg felettébb vicces.. Csupán a szokásos kekeckedésed... Döntsd el, hogy a füles a trend, vagy az előtte lévő mozgás és megvilágosulsz!
Ma a kotvénytulajok tájekoztatva lettek a prospektuson keresztul..Az Akko megjelenése és a 2 legutobbi vételen kivul nincs szamottevo változás a prospektusban.Jo hosszu de ebed kozben atolvastam.
Akko fórum