Eddig úgy látom, senki nem tudta leolvasni a chartot, annak ellenére, hogy komment is volt hozzá! Főleg te, aki mindenkit amatőrőzöl! Ehhez csak gratulálni tudok.. :)))
Tegnap kimentem a temetőbe aztán hazafele megálltam borozgatni egy nyugdíjas volt temetkezési alkalmazottal. Aztán valahogy hazamotoroztam de a délután további része kiesett .. 😂.De ez a 44 Ft még úgyis erős lett volna .. De hátha ..
monnyuk az akko eredeti waterloo-ja nagoyn sokkal 400+ felett volt - mán ha az még érvényben van egyáltalán és régebben egyszer _kt_ is analizálta az akko-t és az ő célára is bőven 400+ felett volt
Rajtam nem mullik majd az uj ath Orbitalis Ur, egyenlore ilyen 44 ft os marhasagokkal kell foglalkozni ami nincs 3 mrd market kap sem.Szerémi 1-2emelete betakarja.Nem szivesen valaszolgatok ostobasagokra, ugy gondolom visszaterek a saját akko-forumomba.Latom Marika napi kommentjeinek 99 szazaleka itt van, átengedem a terepet neki.
https://invst.ly/1d0taq Nálam csak picit néz ki másképp: ahhoz hogy visszatérjen az emelkedő trendbe a 314-es fibo fölött kellene megtalálni a helyét. Ehhez jelzés lenne, ha a csökkenő trend csatorna teteját 286-on átvinné. Volt rá remény, de az okosok visszaverték a gyors realizálás okám 280-ról. Ha Toka Úr 400-on már adni akarja, az rég rossz, mert pontt ott indulhatna el új ATH-ra. De meglátásom szerint még a 330-360 is nagyon messze van, innen akár a egy bő év. És persze továbbra is a legnagyobb gond, hogy a amíg a wing kommunikál, itt lószar sincs bemutatva. A rendkívüli kgy is el lett mismásolva, pedig a vezetők visszahívásával lehetett volna feszíteni a rendszert. A béten azért jó a vállalatoknak, mert a kisbüfik annyira töketlenek, hogy szart is lehet önteni a fejükre, akkor sem történik semmi.
nem teljesen:)) "Alsónál már nem adunk el, a felsőnél már nem veszünk" Természetesen az árfolyam haladásához viszonyítunk és nem árt, ha napos idősíkon figyeljük! Azt meg nem teszek ide, ennek a topiknak semmi nem jó, bármit teszek, rajzolok. Igaza van orbinak, hogy ez egy "elcseszett" topik lett.
Na de nézzük a chartot egy másik formációban, persze a lényeg nem változik. Ebben már vannak hosszabb távú adatok is. Ott a szivárványos fibo, ami felfelé mozgásnál jelzi a szinteket, ha elindulna a trend! A szélén a fekete, pedig lefelé mutatja a szinteket. Egyből látszik, hogy miért pattant fel 266-nál az árfolyam, a 0.618-as korrekciós szint miatt! Elég baj, hogy egyből felhúzták, gondolom valami okostojás, mert újból ott van, sőt alá is ment a sávba! Szóval, ha csak egy csökkenő csatiként nézzük, akkor kezd veszélyes lenni a helyzet! 228 az alsó széle közepe, alatta kuka! :) Ezt a naposon anno mutattam már, hogy 230 környékén mi van!
Menjünk tovább lefelé, mivel arra halad a trend! Alsó cél a ~44Huf, de már mindenki tudja a szabályt, hogy mikor élesedik a cél, ezzel nem kell foglalkoznom! Az 1.6-s cél is ott van a közelben (alsó waterloo), ennek is ismerjük a szabályát már.
Csak érdekességképpen megnéztem, hogy hova kalkulálja a ta időarányosan az alsó célt, hát 2028/04, csak nem fért rá a chartra. A piros idővonal, gondolom, csak véletlenül esik egybe a csatitetővel, de az látszik, hogy az esés gyorsabb a kalkulációnál! Piros keresztekkel jelöltem, hol, mikor kellene járni! Persze az nem jó nekünk, ameddig az idővonal alatt vagyunk! Felfelé akkor lehet kalkulálni, ha fölötte leszünk, kivéve rövidebb idősíkon, az apróbb mozgásokat! https://ibb.co/4nnCstTT
Mondjuk a Toka macival nem számolt, mivel macinál már jelentosebb mennyiség van ami ellenallásként majd 400+nal jelentkezik elosszor.Rakhat oda majd olyan kis macikákat.Erdemes figyelni a 360 napos esését ami jol megkozeliti 3héten belul a 308,5 forintot.Figyelem még azt az uj Wing-Accent vállalatot is amit letrehoznak, mert ami csinadratta volt korulotte olyan kevés a lényegi info.Nagyon orulnénk annak is ha ez ide bejonne hisz az uzemeltetés idevágó, s akar a Wing szállodákat is eltudom képzelni apportelemeknek.
Ez a TA nem egyszerű, napról napra változik. Az a legegyszerűb amit mondtál kék pingvinnél venni piros vagy rózsaszín pingvinnél meg dobni. Kivárás van részeremről. Vertikal is nagyon esőben van. Nap nyrt-t nézegettem de ott komoly ellenállás van. + bet nyrt-t néztem. A magyarázatot elfogadom, köszönöm is.
Sajnos az már elszállt, mint a szárnyas... Az a szivárványos fibo már nix, nem aktuális, mert az árfolyam beszakadt azóta!! Azt mutatta, hogy amikor 266-nál fordult az árfolyam, mivel ott az alja a fibonak is, akkor hol vannak felfelé az ellenállások. 0.382 és 0.618, ami érdekes az akkori állásnál! A 0.382-s első korrekciós szint az zászlónak is egy fontos eleme! Ezt figyeljük mindig, mert ha itt lepattan, akkor abból lehet egy újabb mélypont, zászlózó mozgás lefelé, ahogy meg is történt! (nem törvényszerű) A zászló célja a kék pingi környéke, de ennek is van támasza, ahol pattant is egyelőre, a kék 61.8%! Tehát a felső fibok már nem érvényesek. Vagyis azok az ellenállások, már jóval lejjebb vannak. Hogy értsük ezt a 0.382%-t, ez az első korrekciós szint, ez alatt nem beszélhetünk még korrekcióról. Amikor felfelé halad az árfolyam és lefordul, ugyan ezt a szintet lessük ( pl 4ig most), hogy ez megfogja és zászlózik felfelé tovább az árfolyam. Nem véletlenül jelölöm mindig. A csúcsról lepattanásnál, nyilván ez a "szivárványos" fibó fordítva van és fentről lefelé halad a számozása!
Sokan nehezen értik/értették meg és rojtosra pofáztam magam, amikor fordított fiboval mutatták a chartot. Nem kötekedésképpen, hanem hogy az elvet és a következményeket megértsék. Egy visszafelé feltett fibo, olyan mint a terrorista, aki visszaszámol a robbantáskor. :)
Akko fórum