Szóval gondolja itt valaki, hogy lefelé fog kitörni, mikor végre felvállalta magát a WING? És betol ide 10 milliárdot? És az átlagos forgalom kb.3-4x akkora mint 300 alatt volt? Támogatják a kivitelezőket, rekord eredmény lesz...és arról beszéltek hogy lefelé fog kitörni egy bika piacon, amikor már a 300 is nevetséges ár volt...
Nagyjából én is inkább erre gondolok. Igaz 1 db papírom nincs mert másokba vagyok érdekelt de lesz majd szabad tőkém és ezt a papírt néztem ki ezen a szinteken még nekem úgy vonzó
Annyi biztos, hogy a 328-330-as szintet már többször tesztelte, és ezek egyre erőtlenebbek, legalábbis a trend erősségéből (ADX) ítélve. A felfelé kitörést viszont eddig "csak" kétszer kísérelte meg és még van legalább egy dobása. RSI alapján viszont mindkét irány elképzelhető. Az 50 napos mozgóátlag ugyan a 20 napos fölé került, de ez önmagában még nem elegendő ahhoz, hogy trendfordulóról beszéljünk. Úgyhogy mindkét irány mellett látok érvet, de én inkább a felfelé kitörés mellett voksolnék, úgy 65%-ban. Egyébként a bolli szalagok is azt mutatják hogyha lesz kitörés az erőteljes lesz, de erre korábban már utalt Farkasfű.
A háromszögben amúgy az a szép, hogy nem lehet vele meghatározni a trend irányát, kitörhet felfelé is (trenderősítő) ahogy lefelé is (trendforduló). Igazából egyetlen haszna van, bármerre is tör ki, az elég erőteljes szokott lenni...
Farkas Ur, ismeri Ön is a kozgyűlesi előterjesztéseket.Tudja azt is hogy amit leirt eddig az akko az megvalósúlt.Azt is tudja, hogy a rajz mennyire számít ha hír jön egy papírban.Tudja azt is, hogy jelenleg bizonyos a 10 milliard beérkezése, srv-re is lehetőség van.Érdekesség gyanánt erdemes ezt a max marcius 25 -ei datumot megnezni...ez egy keddi nap .... illetve az Akko 24-es eredményének közlésének időpontját.Megelőz mindent szinte ....többek közt az App-ot is🤫
Bohócok vagytok! 🤡🤡🤡 Igen vágom, hogy nem értesz hozzá, bár én ilyet nem mondtam! Most meg jössz terelni, mert te is bedőltél Tokának, fülesének.. Mi köze az itt leírtaknak az apphoz? Ez olyan ovis már, hogy óvónéni neki is lóg a cipőfűzője... hmm Leírtam a véleményem Toka elképzelésére, meg lehet cáfolni, vagy egyetérteni! Ennyi. Felesleges ez az ovis terelés! Labanc! Neked is szólt, szól, ez nem CIG! Van több rv. amiről nem írtam... Figyelem és nem új nekem a CIG, sem a Keszthelyi család...., csak megjegyzem! :)) Ja és mielőtt kitaláljátok, nem mondtam olyat, hogy zakó lesz, csak felhívtam a figyelmet, hogy mire kellene figyelni a "csésze" helyett! Azt is leírtam, hogy nem egetverő probléma az alakzat (egyik alakzat rajzolódása sem) és lehet újból nekimegy (trendvonalnak, ellenállásnak)! Ugyanis, ezeknél a háromszögeknél gyakran előfordul, hogy ellenkezőleg tör ki. Az is előfordul, hogy kitör és utána vissza, átszelve a háromszöget halad tovább az árfolyam! Nem véletlenül "veszélyes"!!!
Azért ide írom az Akko előzményeim! 300 felett érdemes beszállni! Bejött! 400-s célár pingi 4 pont híján bejött! Elment a 161.8% -ig és ilyenkor a korrekció várható mértéke, vissza a ~323 környékére! Ez is bejött 5 pont híján, de hárommal túlment fent a 161.8%-nál, így csak 2 pont a különbség a "tervhez képest"! Ja és erre a 328-ra, már háromszor levert, ezért lett ez a nyakvonal! Sok sikert, a funda mindent visz...
Kiegészíteném annyival az RSI-it érdemes megnézni törte a csökkenő trendjét, utolsó két csúcs emelkedő tendenciát mutat és nem utal túlvettségre, bőven van benne kakaó… Farkasfu indikátorokkal nem szokott bíbelődni. Ő az alakzatokra esküszik… meg az árfolyam csatornáira, a teljesség igényéhez hozzá tartozik még a forgalom is. Látszik kezdett felpörögni a forgalom, amely az alakzat működésére nem jellemző, inkább a trend kifulladása jellemzi és csökkennie kellene az RSI-nek EZ IT NEM áll FENT…. MEGÁLLAPÍTÁSA HIBÁS! Szóval elővigyázatossági figyelmeztetése elég gyors ránézésen alapul! “Annyira nem néztem” … szóval dont pánik. Nem szeretem a fölösleges feszkót.
Ezekben igazad van, bár szerintem még van ideje kitörni a háromszögből. https://invst.ly/18lf98 A cignek viszont már rendes fülescsészéje van, amúgy kicsit furcsállom hogy még nem keltette fel a figyelmedet (vagy legalábbis nem írtál még róla). Egyenlőre meg is látszik ott az eredménye...
Ezt a stílust ne itt a fórumon kérlek! Sajnos nem megerősít benne téged komolyan lehet venni. Én amúgy nagyon sajnállak téged, mert komoly traumák lehetnek benned. A feldolgozásához fel kellene keresned egy szakembert! Ezt barátilag javaslom! Így az életben sose érsz el eredményt!
Jó estét BT55, hogy tellett a napod?Azt hittem már valami baj van, hogy nem irtál mar pár napja.Te is varod a kozleményt a 10 milliard beérkezéséről?...remélem nem mentél el app-ba....gyere mindig s mond el a gondolataidat, meglátásaidat.Most olvasgatok még picit.Jó éjszakát Neked kedves BT 55, TB 88, Dodo stb😙
Nem para hidd el :) Ezt a valódi funda hajtja. Appba azzal a szűkülő csatornával mi lesz? Az nem lényeg éves nézeten? Annak nem letörés a vége? Mert egyre erőtlenebb a kilengés és a forgalom is nő…csak kérdezem Én vágod nem értek hozzá!
Akko fórum