Rábának is jól odavágtak.M.P meg ha tökös lenne,akkor felajánlaná jótékony célra a nyereséget,amit nemrég még a 4IG-n keresett.Akkor még semmi baj nem volt a céggel?
Rábának is jól odavágtak.M.P meg ha tökös lenne,akkor felajánlaná jótékony célra a nyereséget,amit nemrég még a 4IG-n keresett.Akkor még semmi baj nem volt a céggel?
Én a választás óta ezt mondom. Magántőkealapok körül is lesz 1 kisebb kavarás szerintem és Jászai átadhat 1 pakkot az államnak. Kiegyeznek és rendeződnek a viszonyok és mindenki érdeke az lesz, hogy a cég növekedjen tovább és minél előbb tudjon osztalékot fizetni. 1683ft és 263 milla Elfogytak a gyorskezűek, szépülhetne az árfolyam.
A forgalom igaz,hogy nagyot csillapodott,viszont az esés sajnos elég jelentős.Az lenne a jó,ha ki lehetne vásárolni az államot a cégből,és úgy végleg békén hagynának minket
Ez érdekes: Nincs más lehetősége? Az elmúlt 2 évben ő biztatta, hergelte fel a követőit, a hívőit erre és ez átfordult, most a hívei, követői követelik, hogy tartsa be, amit ígért, amivel felbőszítette őket. Ilyen a politika. Hát nem jogos az elvárás?
Rosszul teszed fel a kérdést!,és nem nekem kéne feltenned!!Nem az számít,hogy szerintem mi lesz!Az számít,hogy az "illetékesek szerint" mi lesz!!!Az hogy szerintünk mi a normális,ebben a dologban nem releváns!!!
Miért hiszitek, hogy bármelyik céget akarja tönkretenni MP? Csak a neres huszárok akarja kigyomlálni.... akik érdemtelenül húztak / és a jövőben húznának hasznot a cégből. ez ennyire egyszerű... nincs szükség magántőke alapok mögé bújtatott Tiborcz, Mészáros ésatöbbi emberekre... szerintem ez egyrészt napnál világosabb, másrészt ez a nemzet érdeke is. Nem kell ezt túlragozni
1000nél több NER cég van. Azokat meghagyják ugye? és pont azt teszik tönkre amiben az állam tulajdonos, Mennyire logikus ez? Állami pénz van benn, hagyják elveszni, hatalmas növekedett az állam befektetése és tönkre fogják tenni szerinted.NORMÁLIS??? Más NER cégben nincs állami pénz, nem hozott semmit az állam befektetése és meghagyják, mert ha mindent tönkre tennének 1 év és az ország menne tönkre. Ráadásul ekkora külföldi befektetői kör és kapcsolatrendszere nincs (csak MOL és OTP) más cégnek, akkor ezt kell tönkre tenni szerinted 1 új kormánynak, aki jó kapcsolatokat akar ápolni külföldön. Sokan nem értitek, hogy ez 1 tárgyalási technika és a szavazóik ezt akarták hallani, azért volt a nagy fenyegetőzés. 1 kormánytag sem mondta, hogy az a cél, hogy a 4IGét tönkretegyék!!! Több közös cég van és kormányváltás után is minden ment tovább. (N7, COLT, telekommunikáció, stb.) Itt még növekedett az N7 és ez is tuti közös döntés volt: https://www.portfolio.hu/uzlet/20260630/milliardos-tokeemeles-jon-teljesen-magyar-kezbe-kerulhet-a-colt-cz-hungary-846486 Érdekes meglátásaid lettek. Kíváncsi vagyok, hogy majd fél év múlva miket írogatsz. Addigra letisztul a kép. Kiderül majd, hogy ki, kik látták jól a cég jövőjét. 1681ft és 246milla Nagyot csillapodott a forgalom a kezdeti dobálózások után.
Lehet eladta és ilyenkor sokan mindjárt sötétebben látják a cég jövőjét, persze csak addig amíg vissza nem veszik. Utána újra felfelé látják. Sok hasonló volt már itt.Semmi nem változott. Mindenki tudta, hogy az összes NER céget vizsgálni fogják. Sokan azt hitték, hogy majd nem kaphatnak új szerződéseket, de azt is bejelentették, hogy senkit nem zárnak ki. Gyakorlatilag áprilisban voltak a cég ellen a legkeményebb nyilatkozatok semmis szerződésekről (ami most is élő) külföldi nagy NATOn kívüli tulajdonosról, aki nincs is!!! és állami ingyen pénzekről, ami nincs ingyen. Áprilisban csak olyan kijelentése volt az új kormánynak, ami hamis képet festett a cégről!!! Utána jött az MP nyilatkozata a "NER lopakodó hajójáról" ami megerősítette a vizsgálatokat és szerintem annak a jele volt, hogy a 4IGnél gyorsítják be legjobban, mert szeretnének tisztán látni. Ezek a nyilatkozatok mind a választóiknak szóltak! Most lassan jönnie kell azoknak a nyilatkozatoknak is amik az ország partnereinek szólnak, cégek és országok, befektetők, hitelminősítő, stb. Ha cégeket barmolnak szét szándékosan, akkor nem lesz külföldi aki hazánkba merne jönni, mert ha kormányváltás lenne, őket is szétszedhetnék, stb. 4IG az elejétől fogva azt kommunikálta, hogy "elég kreatív a cég és megtalálja az új kormánnyal az együttműködést" és segíti a vizsgálatokat, stb. Közben építi tovább a külföldi kapcsolatrendszert, amire az új kormánynak is szüksége van. Jó cikk és tartom a véleményem, hogy komoly hadiipari szerződések lesznek a kormánnyal és valószínűnek tartom,hogy a leminősítés is elmarad. https://telex.hu/gazdasag/2026/09/04/scope-ratings-hitelminosito-4ig-leminosites-kotveny-hitel-mnb Most kell gyűjteni, mert ha megegyezés lesz pillanatok alatt duplázódni fog. Ennél az árfolyamnál csak a telekommunikáció is sokkal többet ér. 1687ft és 232milla
Valami biztos lesz, és nagyon mélyre ásni sem kell hozzá. Viszont nem véresszájú idiótákkal van dolgunk, tessék megnézni a mai Mohácsi híd ügyében hozott hírt..vagy tegnapi. Nem akasztották meg az építkezést, nem bontottak szerződést, nem bontották vissza. Végülis kiegyeztek ebben az ügyben. Pénz is jött vissza, vágni is lehetett a költségeken, el lehet adni a választóknak, de a háttérben ez akkor is egy felesleges túlárazott projekt lett.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.