Így se kereskedik lassan senki ezzel a papírral . Még egy 2000 alatti szint ilyen rövid idő alatt és mindenki menekül innen . Jászai meg az állam meg bukna rajta nem keveset
Sajnos az utóbbi hónapok történései miatt a befektetői bizalom megszűnt ebben a papírban. Vannak a hívők akik hosszútávra fektetnek be és vannak akik nyomják le folyamatosan . A kicsik meg dobálják el . Komoly emelkedés egyszer volt fél év alatt .
A forgalom is nagyon alacsony napok óta, ami szerintem arra utal, hogy az árfolyam nemsokára valamelyik irányba ki fog tőrni, szerintem nagyobb az esélye, hogy felfelé megy (70%), mert az indikátorok ezt mutatják de ez a tőzsde bármi megtörténhet. Azért a tegnap reggeli "nagy felhúzás" is kb. 15-20 milliós forgalommal történt, nyilván ezt könnyen le lehet törni. Szerintem a 4ig nem pánikol,nem kell nekik állandóan nyilatkozniuk meg igérgetniük. Az opusnál egyből jött a nyilatkozat,hogy nincs semmi probléma és jön az osztalék meg Mészáros is az osztalékot részvény vásárlásra költi,ott volt pánik. A 4ig-nél szerintem az is mutatja a "dontfos" állapotot a vezetőség reszeről, hogy nem vesznek saját részvényt. Értem, hogy megnyuktatná az árfolyamot de a kormánnyal való megállapodásban nem mutatna semmi előrehalaldást. Az is lehet,de csak ez egy konteó, hogy valaki beszáll a 4ig-be vagyis átvesz egy nagyobb pakkot valamelyik alapítványtól vagy magától az államtól és ezért alacsonyan kell tartani az árfolyamot,hogy minél kedvezőbb legyen az elmúlt pár hónap átlag részvény árfolyama.
Az első pozitív hír ami begyújtja majd Minas Tirith jelzőtüzeit és segítségül hívja újra a befektetőket arról fog szólni, hogy jóváhagyták a benyújtott 30 milliárdos előlegszámlát……szvsz.
Orbán: 5000 vs MP: 2096 - állami vagyonvesztés -320mrd.
Tartom a véleményem, hogy ez a szenvedés azért is van, mert a befektetők várnák a saját részvények vételét, de a cég még jelzés értékűen sem veszi. Ezzel gyakorlatilag kivérezteti a politikai hírek miatt beijedt kicsiket. A nagy kérdés, hogy ez szándékos lehet? 2. levelemre még nem kaptam válasz a cégtől. 2090ft
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.