Én is jártam már igy!Csak forditva,3400-on tettem be Waberer eladást 5400-as árfolyamnál,mert a 4ig annyi volt,azt azt akartam venni!Felcseréltem a számokat!Annyi megbizást nyomtam be egy nap,a végén már azt se tudtam mit tettem be sokszor azt belekeverdtem mint a cica a cérnába!Szerencsére tele volt a könyv vevőkkel,azt ilyen 5250-5300 körül ment el átlagba!😂
Háborúk jönnek-mennek, most is épp van egy, nem 3 év múlva kellenek a fegyverek, hanem tegnapra. Lassan azt is be kellene már jelenteni, hogy mikortól indul meg az a sok-sok gyártás, és kezd dőlni az a sok-sok pénz. Megállapodásokból már teli van tapétázva a fal.
Szerintem téves. Visszakerestem január 5-én vették tulajdonba a céget, január végén volt a közgyűlés amin lecserélték a menedzsmentet. Egy hónap alatt mit lehetne vajon építeni, amit lehet mutogatni a médiában? Szerintem semmit. Inkább arra számítok hogy brutál bejelentések jönnek, amihez nem kellett a Rábába helyszínként. Különben miért diplomáciai vendégekre, külföldi és hazai miniszterekre hivatkoznának? Mit keresne ott bármilyen diplomata, ha nem valamilyen komoly megállapodás jön? Legyen nekem igazam!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.