Hát a Telekom 15 éves posványa után a közel 2000-es árfolyam is elképzelhetetlen magasságnak tűnt és mégis összejött, bár én a mai napig nem értem az okát.
Az is lesz!A többiek ismerik a helyet,azt mondták a Budapesti kollégák,hogy jó!Én még nem voltam ott elvileg,de gyakorlatilag lehet voltam fiatalon,csak nem emlékszem..
Én a többséget próbálom írogatni. Persze, hogy van aki belevesz, de a többség eladói oldalon van szerintem és csökkentget. Ha lenne 1 nagyobb esés akkor előbújnának, hogy ők eladták, stb. Egyébként sokan napiznak is. Lehet az árfolyam azért várakozik, mert a napizók zárás előtt eladják. 4450ft és 1,1milliárd
10es könyvben 50edbra vevő. Ilyen is ritkán van. Úgy néz ki, hogy próbálják beszorítani 4400-4500 közé. Azért ez nekünk, akik tartjuk nagyon jó, mert kicsit pihen a papír. Itt már nem nagyon merik venni a kicsik. Remélem lesznek hírek és akkor jövő héten majd a kicsik vételei repítheti 5000 fölé. Ott akár majd 1 szokásos nagyobb ugrás is elképzelhető. 4450ft és 1milliárd feletti forgalom
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.