Pénteken vihetikk. De akkor hétfőn már 5000 felett lesz. Gondolom nem üres kézzel érkezik vissza a csapat. Jövő héten mozgalmas napjai lehetnek. Ha pozitív minden akkor bőven 5000 felett is adható. Szerintem.
Dacia Dustert ne vegyetek!Most értünk haza!85-öt megy hegynek fölfele megrakva konyhabútorral!A busz után kullogtunk,én ilyen sztorikba nem voltam mostanába!Mindegy,kibirtam!A haver jobban ráfázott,neki egy 585 lovas új SL-je van,azzal jár,na neki rémálom volt a mai nap!De jókat röhögtünk,meg ettünk egy marhapörit is,úgyhogy kell néha ilyen nap is!Itt minden rendbe,semmiről nem maradtam le!Meg azért én néztem 20 percenként mi van a tőzsdén!Ha valaki akar jelentkezni a Stex éttermes találkozóra,irja be nyugodtan bármikor,akkor feljegyezzük,és számitunk rá onnantól!!
Az biztos tuti hogy a nukleáris techn.SMR modulok üzletét is valamelyik nemzetbiztonsági szempontból USA részéről is gondolom átvilágított stabil ,biztonságos ((Viktor részéröl garantált Trump felé))(kvázi) NER cég fogja aláírni megkapni,legyen az Opus,4Ig,vagy ??? KI tudja ,de ott a tecnológia kiadása még akkor is ha ez is csak egy jó üzlet lehet USA-nak ,mivel ez nem gyerekjáték a nukleáris tecnológia mindig szorosan összefonódott kicsit a hadiipari technológiai tudásbázissal is.....hát majd kiderül pénteken ...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.