Ez ilyenkor pszichologia is latod mennyi hiena jelent meg itt az eses utan.Paraztatnak masokat kozben azt nezik mikor tudnak venni.Persze vannak olyanok akik gyuloletbol vannak.
Annyi lehet a keserűség,ha 4400-4500közt ki tudott volna szállni akkor lelkileg is nyugodtabban menne most el,de azért ez igy is jó azért!Volt egy terve kábé mennyit csinál,nem adta el 2500-nál se,meg sehol se,és megvan a cél biztos!Gondolom én!
Az a baj, hogy én nem szoktam rajzolgatni mert ránézek és látom! Azt máskor is mondtam nem rajzolok!:( Elnézést érte! Ugye én látom vonalak nélkül is.Erre áll a szemem! Elnézést! Ha valaki felrak, azt szoktam véleményezni. Én meg így leírom!
Számomra érdekes, hogy azt a papírt adod el, amiben hatalmas növekedési potenciál van és a külföldiek is venni kezdték, azt meg tartod, amit csak haziak vesznek és nem is pörög, valamint nincsenek akkora lehetőségek a cégben, mint a 4IGben. Én tuti fordítva csináltam volna. 4050 és 1 óra alatt 1,6milliárd feletti forgalom Szép! Ahham Igen és be tudod állítani, de mint a példa is mutatja, meggondolandó.
Csak a technikait tudom tolmácsolni! Amik elég megbízható formációk! Nem befektetési tanács! De itt ugye azért vagyunk, hogy megosszuk az észrevételeinket!
Kialakult egy szabályos háromszög! A rúdja pedig a láthatatlan réssel nyitás fel. Amit kilép felfelé elkezd emelkedni! Teljesen kialakult. Szóval ez mostanában lesz!
Stop-ok alatt mit értünk pontosan? Be van állítva egy automatizmus, hogy ha előre meghatározott szintig esik az árfolyam, akkor adjon el mindent vagy egy adott darabszámot? Ezt csak alkalmazások tudják vagy akár a netbankban is van ilyen funkció, csak nem találtam meg?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.