Helyes ! Merjünk végre nem kicsik lenni... ! Ha visszatekintünk kb. 100-120 évre, láthatjuk, hogy a magyar emberek (tudósok, feltalálók ), mennyi mindent adtak a világnak ! Szerintem, ez ma sincs másképp, csak hagyni kellene kiteljesedni, nem pedig lenyomni őket !
Sajnos több évszázados cselekmény sorozatoknak, de az új technológiából adódóan az elmúlt évtizedekben gyorsan terjedő "ideológiai nyomásnak" köszönhetően a merjünk kicsik lenni, csak kiszolgálóként, alattvalóként gondolkozhatsz "játéknak" köszönhető, hogy "nekünk nem oszthatnak lapot" mentalitás uralkodik a társadalomban, ahelyett, hogy végre mindenki egyként építsen, vegyen részt ilyen folyamatokban. Erőt, hatalmat, vagyont kell koncentrálni ahhoz, hogy ez sikerüljön, amely nem megy teljesen tisztességesen akkor, amikor először elveszik, majd elfojtanak az erőforrásoktól, de legalább ad egy olyan víziót, amelyet érdemes követni, mert meg sem próbálni a legnagyobb hülyeség. Nagyon remélem, hogy ez a cég tényleg jelentős szereplője lesz majd a világgazdaságnak, mert ebből a magyar emberek is profitálhatnak. Persze, a bolsevik üzemanyag - az irigység - nagyon elhomályosítja az utakat és a további szolgai stációt nyújtja reális vízióként.
Igen ott van, meg appban nagy része. A többi másik 7 kis szarban😉 Amúgy nem akarom bántani 4ig-et, hisz szépen realizáltam benne nemrég ,de ez az űrprogram egy agymenés ,ha valaki reálisan gondolkodik!!
Nehéz elképzelni kis hazánkat mit urhatalmat, de ha Musk vagy valaki más az USA-bol segíto kezet ad, valami egy nagyon speciális és nagyon szuk mezon Martovásáron megvalosulhat. Szerintem valami lesz ebbol.
Újra használatos pelenkákat!!😃 Hagyjuk már ezt a baromságot, komoly ember ezt nem veszi be!! Űrprogram 😃😃😃 Tele a cég adóssággal , eredmény gyakorlatilag nulla!! Jászai egyébként nagy stratéga a ner támogatásával, amúgy nulla lenne!! Emlékszik még valaki konzum 10000 opus 1000 agymenésére. (Még talán youtube-on rá lehet nézni.) Aztán a valóban nagyszerű és értékes konzumot beolvasztották opusba ,ahol szőre- szálán el is tűnt az összes értéke, sőt!!!
1920-as napi maxhoz savanyú.Viszont a 82Ft-os emelkedés,és a 3,5 milliárd közeli forgalom viszont nagyon szép.És ami még jó,hogy az alacsony közkéz egyre biztosabb kezekben.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.