Rajtam kívül nem sok hosszú távú tulajdonos írogathat ide, de, hogy egyre több részvény nélküli progresszív, globál pózőr , újságíró, aktivista nyomja a globál propagandát, abban biztos vagyok. Persze, sok élősködőt, spekulánst, életművészt eltart ez a világ, aki szeretnek megdicsőülni, délután beleolvasva a fórumba, lászik is, hogy mennyien nem ismerik a valós munka fogalmát.
Ideje lenne egy igazi diktatúrának, amelyben a globál libsi álszent, képmutató, élősködő, más farkával csalánt verő, démonizáló, mártirkodó, igazából velejéig rohadtul álszent idegen lelkűeket feladnák egy csomagba az új nyugati demokráciába, ahol egymás kezét szorongatva együtt élhetnének az új európaiakkal és aztán végre megindulhatna az igazi fal felépítése nyugat felől és lehetőség szerint az önállátásra való berendezkedés. Persze, ilyen sosem lesz, de legalább még volt pár év az idegen lelkű álszentek irányítása nélkül és egy szép próbálkozás arra, hogy a globál progresszív diktatúra, az európai népek, nemzetek beolvasztása előtt legyen még min nosztalgiázni a normális értékrendű embereknek.
pedig sokan nem jutottak 1-2re, többek közt a gazdaság sem az államadósság sem, az államháztartás hiánya sem, a szegénység sem, a bérek sem, az eü és az oktatás sem, az elvándorlás sem, szóval szerintem butaságokat beszélsz
NEW OPUS GLOBAL