https://www.youtube.com/watch?v=G7KNmW9a75Y We were good we were gold Kinda shares that can't be sold, We were right till' Trump's tariffs, built a pile and watched it burn. I didn't want to leave you, I didn't want to dump, started to sell but then remembered I... I can buy myself Opus, write "AJKA" in the sand, holding my shares for years, say target prices you don't understand, I can pay myself dividends, And I can buy my own shares, Yeah you can buy it better than I can.
Máshol sokkal rosszabban állok vagy már el is vesztettem a befektetett tőkémet, de szerencsére voltak jó felismeréseim is az elmúlt években, illetve valószínűleg a megtakarítási hajlandóságom nagyobb, mint az átlag embernek, bár közben meg elmegy az élet mellettem :) Persze, ha főállású "spekulátor" lennék, akkor már biztos jobb lenne a helyzetem, de nem is egy túlzottan szerencsés időszakában vagyunk a befektetéseknek, a világ egyre jobban kuszálódik és lefölözni sem tudta még senki folyamatosan a kezdetek óta. Az a vicc, hogy mihelyt közelebb érek egy esetleges igazán pozitív összegyenleghez, mindig történik valami :) Őszintén én úgy gondoltam 5 évvel ezelőtt, hogy egy évtized múlva kb. a Richter szintjére felér a csoport, de nagyon nem úgy néz ki, pedig itt van bőven üzletág. Beteg egy világ, hitellel (bankszektor) és gyógyszerrel (gyógyszeripar) kell tömni az embereket :)
a porfólia is olvasta a jelentésemet - kicsit később dobták is a hírt: "Megjelent a rettegett jelzés - Még csak most kezdődik a nagy zuhanás a tőzsdéken?"...
Az elozo hozzaszolasomat cenzurazhattak... nem jelent meg😅 mert ugye mindenki jol fog jarni!🤣🤣🤣 ez nekem mar eleg is. Adjak el ezt a szart annak aki vevo ra.
Csillampor... nekem ez jut eszembe. Ma celaremeles, nem oly reg bejelentes, hogy max 710-ig vehetik magukat.... amugy mindenki dontse el, hogy mi a banatert tortenik mindez. 2 honapig itt fogjak a haverok venni, vagy adni...ezen a szinten, mert ugye mindenki jol fog jarni!
https://invst.ly/1a0nsw Régebben húztam egy zöld vonalat 530-nál............... A "dilemmát" még mindig nem lehet kizárni...., nem kötelező , de azért szemmel kell tartani....... . . . 530 mint olyan , nem ma tettem oda ! :)))))))
Köszi! Távol áll tőlem, hogy bárki zsebében turkáljak, csak egy kicsit megnyugtatott volna, hogy nem csak én vagyok az egyedüli balek, aki bedőlt anno "ezeknek ". Hát nekem sokkal rosszabb az átlagom, mint 360, az inflációval már fel sem merem szorozni.. :)
NEW OPUS GLOBAL