Igen, meglepő, persze a fost is lehet Petikézni.
Lölő egy markáns jelenség, egyben innovatív gázszerelő, de még mindig ezerszer megbízhatóbb valószínűleg, mint a legalább egy számmal nagyobb, hátba döfős Simicska pénztárnok elvtárs és legalább "házon (hazán) belül" tartja a vagyont működni.
Kérdezem, rajtam kívül vannak itt még valós befektetők (mondjuk több, mint 5 éve folyamatosan részvényt tartók), természetesen nem tartalék reges politikai kufárokra, napizós romkocsma forradalmárokra gondolok?
Most már elmondhatom, hogy sajnos ez tényleg egy sikertelen befektetésnek tűnik számomra, túl sok bizalmat adtam az elején neki.
Egyet nem nagyon tudok igazából hova tenni, az pedig a 600 feletti tartományba való iszonyat tempójú nyomulás, hogy annak igazából mi volt az oka?
Még nem tudtam sok időt szentelni a beszámolókra, de nekem úgy tűnik, hogy a leányvállalatoknál van felhalmozva az eddigi működés eredményei, az anyacég még keveset hívott (osztalék) le belőle.
Őszintén, én erre az időszakra már komolyabb eredményeket is vártam volna, persze a jelenlegi árazásnál azért szerintem ténylegesen többet ér a "tagság".
NEW OPUS GLOBAL