Voltam kint a bikánál, adtam neki ebédet. Jövök el azt utánam szól, hogy van-e holnapra behűtve pezsgő a hűtőben. Mondom neki pezsgő van, de nincs behűtve. Erre mondja, hogy tegyem be nyugodtan, azt közben kacarászik. Micsoda bika ez!?
Van neki opus részvénye, bevásárolt, felfelé várja, ezt írta a Delta fórumba: "Akkor legyen opusban is közös sikerünk, mivel ott tényleg szinte garantált a siker a fejleményeket látva." Tetszetős idézet 😉Egyre többen vagyunk, egyre többen ébrednek fel és jönnek át ebbe a részvénybe. Szóval hajrá, nincs megállás !!!!!
Szevasz itt vagyok, csak pihin voltam bő egy hónapig. Nem adtam el sőt bővítettem 372 átlaggal vagyok benne. Váltottam stratégiát nem forintozok ,hanem kívárom az idei 550-600 körüli árfolyamot, mivel minden körülmény erre mutat. Szép nyarunk lesz megint az opusban mint tavaly nyáron 😉 Nem fogok lebeszélni semmit. Deltámat adtam el kicsit korán, de így is gyönyörű hozammal. Lett belőle opus👍 Ezt tartom és mindenkinek javaslom. Sok sikert, türelmet kívánok aki benne van!!
ha nem vagy kezdő, akkor tudnod kell a választ! Egyszerűen nem jutott... :)) 406 volt az alja, de nem mindenkinek jut, aki ott áll! Ezen nincs mit csodálkozni és elméleteket gyártani!
Ha átmegy a 426-on (ami komoly elenállás), akkor a következő nagyobb ellenállás 437,5. Szerintem ezt csak holnap, egy jó '24Q1 jelentés esetén lépi át. Ne legyen igazam!
NEW OPUS GLOBAL