Bár az AutoWallis Nyrt. részvénye jelenleg (2026. január végén) 155 HUF környékén mozog, ami elmarad a 2025 eleji 184 forintos csúcstól, több tényező is utalhat egy esetleges technikai vagy fundamentális elmozdulásra:
Fundamentális alapok: A cég 2025 utolsó negyedévében rekordot döntött: az értékesítés közel 12%-kal, több mint 54 000 darabra nőtt az év egészében.
Küszöbön álló eredményjelentés: A piac feszülten várja a 2026. február 27-i éves jelentést, amely megerősítheti a növekedési pályát.
Persze de varhato volt mar az indulas.Tavaly is kb ilyenkor kezdett aztan 184ft-ig ment. Utana Trump vam kavarasara beesett es azota is itt volt arfolyam.
Megnéztem az elemzéseket, és meglátásom szerint az OTP számai állnak legközelebb a valósághoz. Nekünk az lesz az érdekes, hogy árbevétel és EBITDA-soron meg tudtuk-e verni a konszernzus. Àrbevételben biztons vagyok, én inkább olyan 490 mrd körülre várom, az EBITDA kérdéses, de meglátjuk.
Teljesen egyetértek,a mol most egy picit bezavart,de ami késik az nem múlik.Mol hamarosan 4200 felett utána teljes gázzal autózok most 60-40 az arány.Legyen mindenki nagyon szerencsés.
Mondom, szerintem hamarosan jön legalább 10-15 Ft-s emelés mindenkitől, akkor is, ha a hatékonyságban nem volt javulás. Mivel :1) beépült 1 évnyi eredmény, 2) újabb lezárt akvizíciókat tudnak figyelembe venni a modellben, 3) csökkentek a hozamok, tehát a WACC.
AutoWallis Nyrt+topic