Én most bent voltam a szalonban,mondtam az értékesítőnek a terveket,azt kérdezi milyen cégre veszem?Mondom nem cégre veszem,az nincs!Nem értette!Azt mondta mindenki cégre vesz csak drága autót,ilyen mókusok nem szaladgálnak aki jön a reklámszatyorba a lóvéval,azt mondja hogy Pénzes Peti vagyok,azt jöttem shoppingolni!
Úgy látszik, mennek is a népek: "Július végéig 7 százalékkal 76 910-re emelkedett az új személyautók forgalomba helyezése a tavalyi azonos időszakhoz képest – tájékoztatott a Data House. A július különösen erős volt, hiszen 10 809 új személyautó kapott rendszámot, ami 26,8 százalékkal magasabb érték az egy évvel korábbinál."
Mindenki menjen be a wallishoz,és vegyen legalább 2 új autót!Én jövő 7en rendelek egy új BMW-t,de akkor veszek mégegyet,ha ti is vállaljátok a bulit!Tuti meglesz 200 akkor 1év múlva!Ha nem,akkor megy a lopez itt is!
Eddig megszokott minta alapjan folytatodik a kereskedes.Egyelore tovabbi oldalazas ma volt nehany bedobott pakk lement 158.50ig onnan indul ujra 165ft koruli szintre.Kitoreshez forgalommal kellene atvinni 166ft-167ft-ot. https://ibb.co/93qtVR3Q
Arról beszéltek,hogy mi lesz 3 év múlva,az elmúlt 5 évben egyszer sikerült átlépni a 20 ft-ot. Vagyis 5+3 az 8. 8 év alatt egyszer.Nem tudják kihozni az árbevétel 3 %-át nyereségnek és nem is fogják.
AutoWallis Nyrt+topic