Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szkeli! Írhatnál többet, nagyon jók a meglátásaid! Ez a 3 segghülye most bizonyította végleg, hogy kizárólag bábnak ültették oda őket. Van valaki aki elhiszi, hogy ez a brigád akár egyetlen nyertes közbeszerzést el tudna intézni? Nem ám 4555 MRD-ért. Ezek még egy közbesz anyagot se tudnának összerakni. Ahhoz is segghülyék, hogy annyit rájuk bízzanak, hogy a kész anyagot átvigyék a postára. Szerintem még az aláírásukat is aláírás pecséttel intézik a valódi tulajdonosok, mert még az is meghaladná a képességeiket, hogy hol kell aláírni egy papírt.
Az árfolyam, amin eladtak különösen vicces. Ha a NAGY keretmegállapodást teljesen lehívja az állam és arányosan részesül belőle a Delta, akkor durván 60-70 között 10 környéki p/e-re adódna ki az értékelése. El lehet képzelni, hogy mennyire hisznek a keretmegállapodásban, ha ők ezen a szinten inkább leugranak a süllyedő gyertyáról.
Tényleg pitiáner tételek, nincs jelentősége. Tartom, hogy itt a fórumon többen is jobban rakjuk össze a nagy képet mint ők onnan az irodából. Bodza! Itt az idő villantani, hogy különb vagy mint ezek a macskajancsik. Most lehetne megalapozni, hogy később lesz-e hasonló szerepkörben lehetőséged más cégnél. Egyelőre úgy tűnik, nem. Pércsi meg külön kategória. Őt nagyon várom, hogy eltűnjön innen. Évek óta hallani pletykákat, hogy legendásan buta a csávó. Állítólag egyszer azt hitte, hogy Andy Vajna is fórumozott itt anno, mert valakinek ő volt a profil képe. Na. Nála ilyen alacsony a léc.
Milyen üzenete van annak a piac felé, hogy az igazgatósági tagok eladnak amikor inkább nekik is venni kellene? Aztán a podcastban meg istenítik magukat, meg milyen jó a Delta! Hányinger!
Szia Toka!Igen de a Kp-s-ok mindig később kapják,én úgy tudom,hogy 10-edike lesz nekem is decemberben!Akkor Joker is utalásos,és azért megy felvenni már holnap,nem csekkes KP-s! 🤣
Azért legyünk már komolyabbak! Ez nem tétel még a Deltánál sem. 300k részvény a 383 millióból. Más (ennél sokkal komolyabb) cég(ek)nél is adtak el vezetők olyan részvényt, amit kaptak bónusznak pl. Lehet, hogy ez is olyan volt, de szívük joga. Nem ezen múlik a további emelkedés lehetősége. Szerintem meg pont a következő év(ek)ben indulhat meg igazán a Delta. Persze erre nincs semmi garancia. A vezetők meg nyilván lehetnének jobbak is, de rosszabbak is. Árazzuk inkább mi is a jövőt, ne az elmúlt 6 év legyen az alap gondolat. Ami elmúlt az elmúlt. Csak jobb lesz majd ezután. Az árfolyam és a forgalom is emelkedett, ez a lényeg. Valami elindult. Remélhetőleg jövőre a cég is erősebb fundát fog tudni felmutatni. Szerintem hiba folyton gyártani az összeesküvés elméleteket.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.