Hasonlóan gondolom. Ez a mostani állapot csak átmeneti, épülget a megfelelő méret. A lapok mögé nem látunk, de én sem tartom kizártnak hogy valamit apportál majd ide. Ami még mindig zavar, hogy nem látom hogy szednék össze a lehulló "gyümölcsöket"..! De ami késik nem múlik..
Nem tudom sajnos mekkora az Auchan Mo. piaci értéke mivel nem tőzsdei cég és üzleti titokként kezelik az adásvételt! A mostani 47 millió db részvény alacsonynak számít. Valószínűleg a 25 % átlépésével vételi ajánlatot is kellene tennie!
Az árfolyamkömbözetből fakadó értékcsökkenést a féléses jelentésben letudják! Jövőre, dekada, goidyear, min 200 ft eps ! Ha a felét kifizeti is 2000 ft/ részvény! Ha még az auchan is bejön akkor meg.....pffff Persze addig elszedik amit tudnak!:) Én all in vagyok!
Részvényesenek miért lenne jó? Árfolyamot így is úgy is lenyomva tartják, osztalékot meg nem fizetnek. Lesz egy behemót nagy cég 500 forint körüli kisemmizett részvényeskkel ugyan akkor az értéke meg lenne vagy 3000
Igen, saját erőből finanszírozta! Az auchan abszolult az app- ba illeszkedik véleményem szerint! 0% HIPA és TAO, 2 % vagyonszerzési ilketék és a haszon illetékmentes kifizetése az osztalékon keresztül. Mivel eddig csak 47% - ot birtokolt, nem tudta volna apportálni. Most hogy 100%- os tulaj lett, eljött az idő! Kérdés hogy milyen áron történik mindez ugyanis a NAV érték és a piaci ár között hatalmas a kontraszt!
azt nem tudhatjuk, miért vásárolta meg, bár az első részletnél is rémlik, hogy felmerült a folytatás.viszont az biztos, hogy ha eddig emiatt nem ért rá, ezután se fog az App dolgaival foglalkozni, olvasva a fejlesztési terveket. szerintem ez a vétel beleilleszkedik Orbán törekvéseibe, most realizálódott. magyar "multik"at akart, és ez bizony az. ráadásul hitel nélkül, ha jól olvastam gyorsban a cikket. Levon, Te voltál korábban is aki az Indoteket várta ide?
Az auchan Szitként hatalmas előnyhöz juthat a többi hazai szereplővel szemben! Amennyiben Jellinek náshogy gondolná ,nem vásárolta volna meg a 100% ot!
Appeninn real