Detto, nem ertem en sem..de van egy megerzesem. Trump nehany nap mulva a semmibol - ahogy szokta - bejelenti, hogy nyertek, elvonulnak, 5 evre lerendezte Irant es mostantol nyugi lesz.
Ez az amit én sem értek. Némileg szkeptikusabb lettem a héten a konfliktus gyors lezárásával kapcsolatban, mert úgy látom, hogy USA elkezdett töketlenkedni. Régen meg kellett volna indítani a haditengerészetet és biztosítani a szorost. Emellett az sem világos számomra, hogy USA most mégis mire vár, azok után, hogy elkezdett egy katonai hadműveletet. Vár, hogy felálljanak az ellenséges erők!? Nonszensz!
Azért a nemesfémek nem reagálnak valami nagyon jól az olaj emelkedésére és az ebből származó inflációs veszélyre. Ha egyszerre emelkedik az olaj meg az arany akkor leszünk bajban..
A stratégiai jelentőségű Hormuzi-szorosról szólva a miniszter kijelentette, hogy Iránnak jelenleg nincs szándékában lezárni azt.Ugyanakkor hozzátette, hogy a konfliktus elhúzódásával minden lehetséges forgatókönyvet mérlegelni fognak. Most akkor mire varnak? miert nem mennek a hajok?
NDX daytrade https://imgur.com/a/WCwR88Q . a wave(ii) 3 subhullamos, es nagyjabol itt kellene vege legyen, es idealis esetben megfordul, es kitor wave(i)csucs =25175 szint fole. , SPX wave(ii) korrekcioja kisse nagyobb lett mint remeltem, most mar fibo62 szintnel van. Itt jo lenne, ha megfordulna. Ha tovabb esik, fibo78 = 6750 ala, akkor az mar negativ kilatasokat tenne valoszinuvee. . .
CRWV nagyon szetszakadt az elemzok mezonye: egyik fele BUY ajanlas, es idenre EPS=4$/sh a varakozasa, a masik fele viszont tovabbi gyengesegre es akar -2$/sh vesztesegre szamit. A charton a 70 support eddig haromszor megallitotta az esest. De ez az utolso multheti gap-down nem nez ki jol. Ha hatarozottan ala esik, akkor jobb eladni.
SPX daytrade A wave(I) megvan a tegnapi 6885 csuccsal, ma pedig folyamatban van wave(ii) lemeno korrekcio. Nem lehet tudni pontosan hol tart benne, elegge csapkodos ma; talan mar (c of ii) epul; de az elozo kis (2)=6810 eleg jo supportot biztosithat. Ha lejon addig, ott jo vetelre szamitok a wave(iii) longos megtradelesere. . https://imgur.com/a/wTyo8hH
azt a multkori jelentesben se emlitettek, pedig nyilvanos info volt rola. szerintem nem annyira kell ez mar senkinek. a googlenek millioszor tobb video anyaga van a youtubeon, siman elhiszem, hogy a nagy ai cegek onnan licencelnek.
The record share of workers in 401(k) plans administered by Vanguard Group who took a hardship withdrawal last year. That’s up from 4.8% in 2024 and a prepandemic average of about 2%, according to the company. A divergent economy has given people record retirement savings and more need to dig into them.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.