Rovid tavon az izmozas eredmenye szeintem tovabbi eses lesz sajnos. Termeszetesen tok jo, hogy probalnak szobeli intervencioval jelenleg is tamogatast nyujtani, de azert eleg ranezni a mai BABA premarketre. Ettol fuggetlenul azt gondolom, hogy egy valaki tud Trumpnak beinteni: Kina. Ha nem teszik meg, akkor Trump igazabol joggal gondolhatja, hogy mindenki az ő kedve szerint tancol. Szerintem problema, hogy igy gondolja, ugyhogy bizom Kina hatarozottsagaban.
.
Persze tudom, hogy a fogyaszto baszik ra, mert jovore majd vehetjuk az iphone-t dupla annyiert a mediamarktban, de hat ez van. Majd veszunk Xiaomit, meg nezunk a netflix helyett kinait adot - legalabb megtanulunk kinaiul :) - , meg nem hallgatunk spotifyt, hanem maradt a radio1, meg jo lesz nekunk a kinai felhoszolgaltatas, es rendelunk az amazon helyett a temurol meg az alirol. A facebook is elavult mar, majd lesz helyett kinai. 😂 30 eve is volt elet ezek nelkul.
.
Persze tudom, hogy a fogyaszto baszik ra, mert jovore majd vehetjuk az iphone-t dupla annyiert a mediamarktban, de hat ez van. Majd veszunk Xiaomit, meg nezunk a netflix helyett kinait adot - legalabb megtanulunk kinaiul :) - , meg nem hallgatunk spotifyt, hanem maradt a radio1, meg jo lesz nekunk a kinai felhoszolgaltatas, es rendelunk az amazon helyett a temurol meg az alirol. A facebook is elavult mar, majd lesz helyett kinai. 😂 30 eve is volt elet ezek nelkul.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.