Érdekes ez a hőbörgés, hogy ezt nem lehet, azt nem lehet.... annak idején, amikor a Nato kapcsán írtam, hogy USA kilép, valaki hőbörögve válaszolt, hogy hülyeség. Csernobil nem szándékos dolog volt, békeidőben,amikor az emberek nagyjából nyugodtan éldegéltek, akkor robbant fel, ehhez képest most megsemmisült az otthonuk, sok ember elmenekült, férfiak meghaltak, mi maradt, amit félteni lehetne?
Vart: 377K, valos:337K Vart Q2/Q3/Q4: 456K/497K/544K (ezeket az elemzok meg nem csokkentettek, bar nem ketlem megint szandekosan ala fogjak becsulni...)
Miért nem? Ha tudod, hogy mindened elvész, nem mindegy, megyünk mi, de visszünk magunkkal mindenkit. Te éltél már magas bűnözési ráta mellett? Afrikában az ember egy telefonért golyót kaphat a fejébe: szerinted aki a másik oldalon a ravasz oldalán áll, annak van veszítenivalója? Nincsen.
Ott azért van,mert ha jól emlékszem, valaki elmondta nekik a belső kormáynzati körből, hogy az ukrán végjáték az lett volna, ha veszítenek, hogy felrobbantanak mindent, atomerőműveket is és megcélozzák az orosz atomerőműveket is.
"Szerintem a legkockazatosabb eszkozott van szamon tartva es repul, amint elkezdodik egy kisebb panik eladas a vamok miatt. " Nem tudom hol voltál az előző pár hétben, ha még kisebb pánik eladást vársz a vámok miatt.
Paksnak 2 eve teljes gazon kene termelni. Jelenleg ott tart, hogy egy godrot se tudtak kiasni a Lölö cegei, mert allandoan beomlik. Az masodlakos, hogy pont egy töresvonalra tervezik az alapot, legyen ez az unokaink problemaja. Ugyebar, kormanyozni legalabb tudnak.
En eladtam az osszes OTP reszvenyem. Kulfoldrol ez csak egy orbanisztani bank, kozel a haboruhoz, ukran es orosz kitettseggel. Kozben megvalasztottak a volt orban beosztott gazdasagi minisztert jegybank elnoknek es az elozo jegybank elnok ellen eljaras indul. Szerintem a legkockazatosabb eszkozott van szamon tartva es repul, amint elkezdodik egy kisebb panik eladas a vamok miatt. Persze ha lesznek. Ha nem es jon vmi tuzszunet, akkor meg a mennybe megy
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.