Voltaképp majdnem lement 50-s mozgóig.. az valahol 6008 körül van..és 6011 volt az alja mára... (eddig persze) Egyébként pár napja fel is reppent ez egy elemzésben... mármint az 50-s meglátogatása.... na most szakadunk tovább, vagy pattan tartósabban... meglátjuk...
miert is esnek az indexek ilyen lendulettel? az en papirjaim is esnek, de extrem kicsi forgalommal. hetfon meg mindent megvesznek es fel uj csucsra? mai opcios pentek mennyire szamit?
Reál effektív árfolyam alapján a leginkább alulértékelt Csökkenő carry differencia többi nagy deviza devizához képest Infláció úgy tűnik tartósan el tudott mászni 0-1% fölé, magas béremelkedés támogatja az áremelkedést, jegybank így tud kamatot emelni és visszafogni az állampapír vásárlást Bár még így is sok kötvényt vesz, az állam finanszírozásából egyre kisebb részt fog venni, amit vagy a hazai bankok vág a lakosság fog megtenni. Mivel sok a külföldi megtakarítás, így a hazahozott külföldi pénzek jenbe mehetnek. Korábban szóba is került a kormány részéről a külföldi profitok részbeni hazahozatalát támogató kedvezményes adó. Bármi ilyesmi masszív flowt generálhat +1 : egy risk off hangulatban szeretik a jent +2: az amcsi pénzügyminiszter korábban amellett érvelt még hedge fund managerkent hogy erősebb jen lenne erdeke Japánnak, így politikailag nehezen tudnák azt kivitelezni, hogy leértékelik, mint ahogy azt tették évekkel ezelőtt
igen, ez mind van. --- csak azert irtam ezt a lehetoseget, hogyha belendul lefele, akkor leptekvaltas lesz a csarton, es a kis mozgasokban egymasbol kovetkezo figurakat nagyobb keretekbe kell majd illeszteni...
USDJPY-ben van valakinek pozija? Hogy látjátok? Nekem tegnap megremegett a kezem, év eleje óta volt, de kiszórtam. Kicsit sajnálom mert most nem tudom, mikor ugorjak vissza. G10 devizák közül számomra az év egyik legígéretesebb párnak tűnik idénre.
Lehet, de szerintem nkabb egyre nyilvanvalobb, hogy novekszenek az invesztorokban a felelmek. az inflaciotol, a vamok hatasatol, az amerikai allamgepezet ( FED, Adohivatal, stb) lepesenkenti szetveresetol, es az egesz NYugati egyuttmukodes szetesesetol.
SPY daytrade , https://imgur.com/a/IRl33j9 . Talan kesz wave(iii of C), es eegy kis felpattanas kezdodott, ami (iv of C) lehet. A wave(ii of C)=6089 fole kell kitorni, hogy ervelni lehessen a fordulatra.
sebteben atfutva az itteni varakozasokat, ez talan nem volt: NQ nekem gyemant feleseget formal (a topis fele gyemant) bar nem tankonyvi, de elmegy annak, ha ugy vesszuk pont igy jovo heten nyitoban kene kilepnie belole lefele es akkor szepen indulna a szakadas(eses) vagy novemberi, vagy szeptemberi szintre kene visszajonnie szep szimmetrikusan (jobb szar idoben rovidebb) most korul van egy ilyen a csartban, aztan ha mashogy fejlodik, akkor semmi, tullepunk rajta.. en azert bejelolnem a (c) valaszt c - flash crash -- Trumpnak erik a buntetes - nem teheti csak ugy, hogy osszevissza cseszekedik A RENDSZER ellen, meg a FEDet is megszuntetnek a Musk cimbijevel nagy mozgasok jonnek szvsz (egesz Trump ciklusra azt varom)
ha itt zárna mondjuk és hétfőn réssel fel és marad mondjuk egy 148-150 sávban egy rés, akkor van egy pár éves időtávon szigetforduló? Ezt szerintetek lehet így ilyen időtávon is értelmezni?
Én látok egy olyan opciót is, hogy először felfelé zárja be a nyitva hagyott rést. Van egy nagyobb, 12 dolláros rés 2021. novemberről. Ugyanakkor talán a bullos sentiment most erősebb. A Barclays ma dobott egy 180-as célárú felminősítést (130 volt előtte). Bizsereg a tenyerem nekem is, mert ez most már kezd komoly korpa lenni... Ugyanakkor 168-180 zóna körüli az eredetileg kigondolt céláram. Mondjuk az is hozzá tartozik a dologhoz, hogy van az a mondás, hogy a trend a barátod. Hát ez most trendel és nem biztos, hogy érdemes leszállni a vonatról. De amikor az embernek a teljes tőke 25%-a ebben van, akkor az már okkal remegős :))
BABA charton 128-132 kozott nagy gap van, es logikus lenne befedni mielott folytatja az emelkedest. Dehat olyan jo a Q4 fundas eredmeny, es annyira veszik HK-ban is, hogy a nagy lendulettel otthagyhatja a gap-et. Ha visszanez es bezarja? az jo veteli alkalom lenne ujra. EGy fibo23% korrekcio eppen ekkora lenne, idoszeru is lenne. Ha az SPY netan megroggyan, akkor BABA is hirtelen lepottyanhat.
Amúgy várható volt a jó jelentés, a kiskereskedelmi adatok már hónapok óta emelkednek. Az emberek elkezdtek fogyasztani. Az ingatlanszektor még mindig szenved bár vannak már biztató jelek, de nagy a túlkínálat. A kormányzati ösztönzés még nem igazán ért be. A munkanélküliség is emelkedett valamennyit. Én Kínára fogadtam, mikor ha nem akkor amikor padlón van?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.