Szerintem a PLL már lassan jó lehet hosszúra. A PPTA-ban szerintem 1-2 hónapon belül bejelentés várható, hogy a bányaengedélyt megkapták és utána szépen lassan majd 10 USD felé fog kerülni (az USA egyik legnagyobb arany és antimon bányája és tartaléka lehet ott). SASKF hihetetlen területekkel rendelkezik.
SPY daytrade A wave(iii) mar annyit ment fel, most 5331, hogy keves esely maradt arra hogy ED lesz, es abban a (iv) atfedi (i) csucsot. Ugyhogy marad az impulzus varakozas, es amig a fibo38=5295 folott marad, nos, addig felfele varjuk. De lehet, hogy (iii) vege, es wave(iv of V) kezdete mar nincs messze.
"Ellenben vagyunk egy paran akik nem maniakus cripto hivok de tradelik es keresnek rajta…" Sok sikert hozzá és hatalmas nyerőt, csak nem kell mögé egy egész elfuserált filozófiát állítani.
De rohadt unalmasak ezek a kommentek mar bocs. Mi ertelme van? Nem tetszik, ne foglalkozz vele, senki nem mondja hogy vegyel. Ellenben vagyunk egy paran akik nem maniakus cripto hivok de tradelik es keresnek rajta…
Bitcoin: miért nem kerestek egy szép követ vagy kagylóhéjat, abból tényleg csak egy van. El kell helyezni egy trezorban, aztán éppen azé, aki a legtöbbet adta érte vagy lehet birtokolni kisebb részeit is... 🙂 (És még áramot sem fogyaszt.)
Talán még emlékszel arra, hogy a Bitcoinról szóló kommentjeimet rendszeresen törölted... mondván, hogy nem ide való.... Most meg hónapok után benézek és hemzseg a topikod a sok Bitcointól... Engedd már el, nem nektek való....
Törölt felhasználó2024. 06. 05. 17:01
WTI olaj beesett. A heti OPEC+ megindított egy növekedést Kérdés meddig fog ez tartani?! . Idézem brókeremet: https://ibb.co/4sYjHHF
MOl, te is latod, egesz nyiltan az allam fejostehene lett egyreszt, es masreszt az allami beavatkozasokat politikai propagandaval felerositve a nepszeruseg hajszolasanak eszkoze lett. . Tartalmilag egy nagy A-B-C korrekcionak nez ki a tavaly juliusi 3200 csucs ota, ami nincs kesz. Gyanus, hogy egy ugyanolyan esest csinal most, mint tavany, es C=A meretu eses lesz belole. Keves a ketseg, hogy tovabbra is fejostehen statuszban marad, konnyen lehet hogy ujabb 2 evig. Vagy tovabb. . Azt szinte kizartnak gondolom, hogy a magyar kormanynak lesz mashonnan eleg penze ahhoz, hogy beken hagyja a MOL-t, es a MOL reszveny arfolyamban a piac mukodjon ujra. . https://imgur.com/a/OQ0aPDt .
Törölt felhasználó2024. 06. 05. 15:34
Tudtok egy főleg USA kötvényvásárlási összehasonlítási adathalmazt? -Kíváncsi vagyok mennyi tőke vándorol a kötvényekbe! Ha sok az előre jelezhet egy tőzsdei esést (omlást)
SPY daytrade Tart a wave(V), feltehetoen ED alakzatban (vagy impulzus lesz) a rally, most (iii of 3) szakaszaaban jar ha impulzus lesz, vagy (c of iii) szakaszaaban tart ha ED alakzat. A target az eddigi csucs, 5340, es az fole.
Ezt értem, de az utolsó egy percben megfordul az összes részvényállomány szinte, de akkor is óriási forgalom van, amikor szinte 1-2%on belül mozog az árfolyam a kereskedés alatt.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.