Minden bukó, akkor ezek miért ne esnének. Amúgy a RIG "csak 3 hete esik... Amúgy ki az aki a jövőbe lát??????? És még így is János messze a "legélesebb kés a fiókban" :-)
Nem tudom ki adta az ionq tippet, lassan 50% bukó, köszi!
Tilray is köszi, az is felezett.
Rig, borr fél eve esnek, ezeket is köszi.
Konklúzió? Ezen a fórumon semmivel sincsenek okosabb, vagy jobb tippekkel rendelkező egyének. Aki emiatt olvassa, szerintem bukni fog. Jelenleg rakás fos a tőzsde, csak bukni lehet.
Nekem nem az ai potencIálja a fő kerdőjel, fejlődik az majd ügyesen, hanem a joglkotói hozzáállás. Ki kéne találni hova engedjék oda és ha bajt okoz ki legyen a felelős. Nehéz a biteket lesittelni. Meg könnyen csattanhat az ostor a politikusokon ha gáz lesz. Azt meg nem szeretik. Higy mikor lesz altalanos az önvezető jármu azt nem tippelném meg.
AI Wall Street augusztus ota szkeptikus lett, hogy tenyleg akkora-e az AI potencialja, mint akkor gondoltak, marmint az aug, csucsoknal. A legjobban NVDA es SMCI tartja magat, a tobbi AI sokkal nagyobbat estek. Igaz vesztesegesek, mig ezek nem. Szerintem most is SMCI talan a legjobb valasztas, EPS=11.4/sh lett, es a kovetkezo negyedevekben 3.50-4.50$ profitra lehet szamitani, evesen 15$/sh jovore. az a mostani araknal (250$) egesz baratsagos kilatas. Jovore 9.5-10Mrd arbevetel is osszejohet. A szoftveres cegekkel itt inkabb kivarneek. z
Szia Barnabás, Üdv újra itt... MARA és RIOT-ról csináltál múltkor egy elemzést, szerinted ezeken a szinteken már érdemes venni??? MARA 9 fölé kitört... Köszi, Rray
“ Bárkiből lehet bűnözőt csinálni és még a legjobban legalizált vagyonról is be lehet bizonyítani, hogy bűncselekmények elkövetéséből származik” Mely esetben a sitten a bitcoin tárca kódját elsuttogva torkodon a kihegyezett fogkefével jelentős különbséget jelent ahhoz képest hogy nem lenne. Hint: el fogják mondani a zárkatársaknak mit kell kérdezni ha a fentiek magvalósulnak.
Úgy látom, hogy egy hamis álomvilágban élsz.... Bárkiből lehet bűnözőt csinálni és még a legjobban legalizált vagyonról is be lehet bizonyítani, hogy bűncselekmények elkövetéséből származik származik, csupán akarat és hozzáállás kérdése az egész....
Pont így. Az első sumakságok már el is évültek, meg bogozza ki azóta a pénz útját aki tudja. Simicska visszavonult. Azőta meg minden tiszta, ki uatasítana vissza állami támogatást vagy megrendelést? Kormányváltás után lehet versenyezni a nagy halak közbeszer ajánlataival, sok sikert.
Szerintem, amit mondasz az a klasszikus BTC (és egyéb Ponzi) narratívák egyike miszerint: 1) a szupergazdagok nem lehetnek hülyék (pl.: Winklevoss tesók, filmsztár, énekes celebek akikkel reklámozták) 2) ha a politikusok is ide mentik a vagyonukat, akkor nem fogják felszámolni, nem fognak saját maguk ellen törvényeket hozni Eredmény: hamis biztonságérzet. --- Magyarországot tekintve ezek legális vagyonok, mert hozzá lettek igazítva a törvények. Kormányváltás esetén sem lesz semmilyen vagyon elkobozva szerintem (bár ettől évtizedekre vagyunk jelenleg).
Gondolj bele abba, hogy Magyarországon történne egy kormányváltás, szerinted mennyire örülnének a ner lovagok, hogy az általuk felépített, minden pénzmozgást megfigyelő rendszer alapján lássanak bele a számlájukba... 2009-már a múlt és ekkor még nem mindent láttak, de ma már minden pénzmozgásnak nyoma van és belelátnak ha akarnak.
Szerinted az illegál jövedelmek eltüntetésére nincs bejáratott út csak a bitcoinra. De jó, akkor a bitcoin elött nem léteztek korrupt politikusok, kifényesítem a történelemkönyvemet.
Szia János! Múltkor nagyon jó chartot csináltál a két AI cégre, C3 AI-ra és SOUN-ra.. kíváncsi vagyok , most hogy látod, érdemes lehet pozíciót építeni most, vagy később indulhat a ppl növekedés? Nagyon köszönöm válaszod, üdv, Rray
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.