Topiknyitó: poreci 2017. 08. 29. 10:16

4IG részvény  

Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka csütörtök, 00:11
Előzmény: #90663  almajazz
Ne haragudjon de én konzervatív jobboldali vagyok és Tisza támogató.Igazi patrióta vagyok.Üdvözlettel:Toka Úr
Toka csütörtök, 00:05
Kapitány István:Az állam pénzt adott egy cégnek, hogy abból a cég megvásárolja az állam vagyonát.
Ez a mondat foglalja össze a legtömörebben, miért indítunk átfogó vizsgálatot a 4iG és a magyar állam teljes kapcsolatrendszeréről.
A kormány döntése alapján átvilágítjuk az állami megrendeléseket, a finanszírozásokat és a garanciákat, az Antenna Hungária körüli tranzakciókat, a Vodafone-vásárlás finanszírozását, a Honvédelmi Minisztériummal mindössze hetekkel a választás előtt kötött, több mint 1300 milliárd forintos keretszerződést, a több mint 850 milliárd forintos műholdprogramot, valamint a hadiipari tulajdonátruházásokat és az azokhoz kapcsolódó állami pénzmozgásokat. A munkában négy minisztérium vesz részt.
Sok ezer milliárd forint közpénzről beszélünk.
Egy dolgot fontos tisztán kimondani: nem mi ítélkezünk. A kormány feladata az, hogy minden dokumentumot megtaláljon és átadjon a hatóságoknak. A bűnösség megállapítása a nyomozó hatóságok, az ügyészség és a bíróság dolga. Ezért a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Vagyonvédelmi Hivatalhoz, a NAV-hoz, a rendőrséghez és az ügyészséghez fordulunk.
És azt is elmondom, ami ehhez hozzátartozik: ahol szabályos, tisztességes és a magyar emberek számára előnyös döntés született, azt is nyilvánosságra hozzuk. 
Ahol viszont szabálytalanság vagy bűncselekmény gyanúja merül fel, ott feljelentést teszünk, és visszaszerezzük a magyar emberek pénzét és vagyonát.
Tizenhat év után a magyar állam végre nem néhány kiválasztott üzleti kör érdekeit védi, hanem a magyar emberekét.
A magyar állam vagyona a magyar embereké.
N0MAD szerda, 23:23
nos, semmi baj ha valaki spekázik valami rizikóssal széllel szembe. Ha bejön, gratulálok. Ha nem ez volt a valószinűbb. Kár ha a kicsik nem nyernek, van ilyen, nem is ritka.
De bakker mekkora féregség már a "mi az hogy a hatóságok vegzálják már a nagyságos urakat akik ezermilliárdokat lopnak??? Hár én velük vagyok ha egy kis apró felémgurul, szinte mintha rámesne a nagyság árnyéka! Nem baj ha tőlem loptak a közösből ha a töredékét nekm visszaadják, ha a többieknek semmit már előrébb vagyok, nem????"
nos nem írom le mit kívánok az ilyeneknek. A 4IG csődnél pöppet rosszabbat. 
Sajnos az élet nem igazságos, sebaj. Ez ilyen.
sprint53 szerda, 23:08
Előzmény: #90676  almajazz
Örülnék, ha tényleg így lenne, csak attól tartok, a kisebb faszságokon túl (pl:Gondosóra), addig bogarásznak, amig olyat nem találnak, ami szerintük nagyot szól !  De, ne legyen igazam !
almajazz szerda, 22:38
Előzmény: #90671  sprint53
Hát a logika szerint szerintem így lehet, már csak azért is mert J. G. teljesen készségesen együtt müködik , mint mondta! 
Schmidt
Schmidt szerda, 22:31
Előzmény: #90670  almajazz
Igen. Meg csak nem is  "sajat" penzzel, hanem az EUeval gurigaztak. Tokos gyerek ez viktor, meg kell hagyni.
FR73 szerda, 22:26
A növekedési hitelprogram pl kinek a pénzét adta oda olcsóért? MNB? Az MNB pénze kinek a pénze?
Csak itt talán 350 milliárddal gurigaztak?
És ez csak egy ügylet.
Mindegy, majd megvizsgálgatják.
Bpali2 szerda, 22:20
Mindenképp bukó a buli mert a vajda személyesen döntötte el hogy márpedig Ő hazárdírozik a magyarok pénzével . Kézi vezérléssel eldöntötte mit kell megvenni .. Mert Ő csak tudja 😂. 2 szotyiköpködés közt
Bpali2 szerda, 22:16
Képzett 😂. Mihez értett ? Seftelni az ingatlanokkal a Balatonnál .. ÁFát csalni még … nagy szakember 😂. Mondjuk egy makogó Mészárosnak jól jött mert tud folyékonyan beszélni magyarul meg angolul 👍👍
sprint53 szerda, 22:12
Elolvastam,  nagyon más így a helyzet, ha így volt.
almajazz szerda, 22:09
1ébként a másik 4ig topikban nagyon profin leírták, hogy ezek a pénzek nem is az állam, adófizetők pénzei!!! Kib...t proli, új kormany hergeli folyamatosan a prolikat!
Akit erdekel, menjen át és keresse meg!
almajazz szerda, 22:04
Előzmény: #90667  FR73
Nem érted ember? Ki faxomat vegyen fel? Aki kezdő kis......
J.G. egy iszonyatos nagy kapcsolatrendszerrel birtokában+ származása, egy képzett okos ember aki összerakta a 4ig t céget, tudta mihez hogyan kell nyúlni stb.......Akkor nem ez a leglogikusabb???
FR73 szerda, 21:57
Előzmény: #90667  FR73
Ha pedig jól vezeti, eleri a kitűzött célokat, akkor bónusz kap részvényt és lehívhat részvény opciót. Lásd hazai bluechipek.
FR73 szerda, 21:52
Akkor fel kell venni egy CEO-t, aki elvezeti a céget.
Ugye milyen egyszerű lenne.
Pingvin007 szerda, 21:51
Előzmény: #90665  FR73
Köszi az infót, abba beleesünk.
FR73 szerda, 21:47
Előzmény: #90661  Pingvin007
500 millió felett 10 év. Szerinted?
almajazz szerda, 21:44
Kb pont olyasmi mint ami 1917-ben volt Oroszo.ban lenin vezetésével.
almajazz szerda, 21:41
Előzmény: #90653  Ahham
Ja, de ha az a kocsi egy furgon ami pénzt, hasznot tud termelni (államnak is,  benne van kis résszel+ nem ingyen adta , hanem kölcsönként  kamatra), s azert adta mert nem tudja vezetni és merre kellene menni, mit kell csinálni (J.P. kapcsolatrendszere stb...), akkor..........mindenki jól jár! Nem?
Milyen sötétek a tiszások! Jól meglettetek vezetve vaze!
 M.P. vezetésével a modern bolsevikok ( gondolkodni nem tudó droidok) megszavazták a hatalmat (elvették a kiba....t brüsszeli csicskajancsik= szabadkőműves brigad által megvezetve ,  támogatásával azt nemzeti kormánytól).. Ezzel az eseménnyel kezdődik  a proli diktatúra létrejötte Magyarországon.2026-ban.
Érted? ( Nem biztos, mert gondolkodni? az nem megy!)
Pingvin007 szerda, 21:41
Előzmény: #90660  Unforgiven73
Ott fullbam tankolunk.
Pingvin007 szerda, 21:40
Előzmény: #90658  Unforgiven73
Vodafone, Antenna; jò hogy nem a honfoglalásig megyünk vissza, nincs ezeknek vmi elèvülèsi ideje?

Topik gazda

poreci
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek