Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ráadásként még azt nem értem, hogy mi a francra várnak a "befektetők"? Ha úgy is szétcincálják a céget, miért vergődünk még mindig 1800 körül? Ha annyira nyilvánvaló itt a sötét vég, már bőven a pincébe kéne lennünk... Jó, persze ha babo-lapat nem is hiszi magáról, én azért megkockáztatom, hogy ő is tévedhet. Sőt!
Akkor Te műt keresel itt, óránként beírod hogy szar száz forintot ér! Nem értem! Csak úgy ön szorgalomból irogatsz? Amúgy, Elárulom neked a kutyát sem érdekli miket írsz be. Szóval miért is irogatsz ide ebbe a topicba óránként? Mi érdeked van ebben a nyolc általános osztályos stílusban írogatni? Ja bocs túloztam csak négy osztályos stílusban? Minek vagy, itt ha nullára értékeled a papírt?
" AI-alapú áttekintés A 4iG részvényeket (ticker: 4IG) közvetlenül a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) jelenleg nem lehet shortolni, mivel a hazai részvényeknél a shortolás lehetőségei korlátozottak. A BÉT-en elérhető shortolható papírok száma csekély, és a 4iG nem tartozik a hagyományos módon shortolható likvid blue-chip részvények közé. [1]Ugyanakkor származtatott termékeken (például certifikátokon) vagy devizapárokon (CFD) keresztül egyes brókercégeknél találhatók olyan ellenirányú (short) befektetési eszközök, amelyekkel az árfolyam csökkenéséből lehet profitálni. Ezek pontos elérhetősége és költségei brókercégenként változnak"
miért hasonlítod össze a őket? Azért eladni a saját aranytartalékot vagy elárulni az egész nátot Európai uniot és a saját országot azért nincs ott egyenlőség jel :) Szíjgatya keleten tud jopofizni Kina Északkroea vagy oroszok azt ennyi.Úgyis oda húz a szive menjen is oda az való neki :)
sURÁNYI annak idején eladta a magyar aranytartalékot és azután külföldi bankok alkalmazták, nÉMETH Miklóst , jÁRAIT színt úgy, lehetne vég nélkül sorolni. A volt külügyminiszter sem lóg ki a sorból, de legalább neki van annyi esze, nem a gazdasági és erkölcsi csőd felé haladó, újabb világháborút generáló európai maffiának akar az áldozata lenni, mint az volt eddig is a világháborúkban. Ahhoz az ázsiai erőhöz akar csatlakozni, amelyik éppen most cseréli le a nyugat másokon élősködő világát. Persze a magyar ember már csak egy lépéses figura, többre nem lát előre, mindig kap egy kis politikai gumicsontot amin rágódhat. Csak arra nem gondol, már legalább 60 éve nézik ostobának, SEMMIZIK KI szabadon, mit tegyen ellene. A nyugat fedezet nélküli pénzvilága a dollár vezérletével is megbukott, mely maga alá temeti a sok hiszékeny embert, mint az volt előszeleként 1929-33 -ban is. Akkor kb 25 év kellett a sebek begyógyulásához, mostani tőzsdei lufi, adósságválság hasonlót jelez 3-5 éven belül, előre.
Látta valaki? A gyilkos járat című filmet? 2022 es film, Brad Pitt a főszereplő. Nos ugyan az megy itt is, és a vége is azonos lesz, a filmben fehér halál nevű fickó fejbe lövi magát! Itt meg a shortosok teszik ugyanezt!
100 milliárdokkal tömte ki őket, most viszonozzák a szívességet. Ez egy jelzés a többi döntéshozónak Európában, hogy senkit sem hagynak az út szélén, ha jól viselkedik.
Nyugatra hova küldik amikor a fél világ tudja hogy az oroszoknak adta el az információt?Egyáltalán ki akar egy ilyen emberrel üzletelni aki a szövetségeseit elárulja? Azért Szijjártó sztem csunyán megkapja a magáét még az idén :)
Nem kell kétszer kommentelned, megnyugodhatsz én sem komázom a palit, de felteszem nem sok (vezér)igazgatót láthattál életedben testközelből, ha azt hiszed, hogy ők vért izzadva dolgoznak, meg naponta bemennek a munkahelyre... . Mondjuk az eléggé visszás, hogy most mindenki tiplizik függetlenül attól, hogy túl sok mindent nem tudnak csinálni azon kívül, hogy kötelezően meresztik a seggüket a Tiszlet Házban, de hát fiúk eddig kellett volna igyekezni...most mások fogják azt csinálni, amit eddig ti... . SZP-nek meg jó kapcsolatai vannak, 10 éve utazgatja körbe a világot, minden országot ismer, ráadásul nem ferdeszemű, így lehet küldeni mindenfelé tárgyalni akár nyugatra is. DE ha belegondolsz lehetett volna roszabb is, pl. ha Lavrov kínál neki állást. XD
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...