Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igen, lehetséges, cserébe nem kell csilliárdokat a jövőben a hadiiparra költeni (a telekom által termelt lóvét is bőven elszívná), a megtérülése meg bizonytalan. Rengeteg versenyző van a piacon és nekik nem most kell még gyárakat építeni. Legyen az az állam gondja. Az N7 és SAFE a mostani felállásban felejtős sztem - erre kell készülni.
Akkor gyakorlatilag csak marad a távközlés és a rengeteg hitel!? Na akkor valóban beárazódik 1000 forintos árfolyam, ami mostani számítás szerint nagyjából reális!!!
muff bálint, aki mp szadeszes hangja, a modernkori kun béci. emlékezzünk hogyan végezte kun béci. persze előtte repülőn kimenekítette a magyar aranytartalékot saját magával a nagy állami vagyonvédelem nevében.
Biztos hogy ez lesz csak Sulyok írjon alá.Mindenki MPre fókuszál de itt Ruff Bálint az aki elindítja majd a cunamit 4ig felé.Rajta lehet látni hogy ez az egész közpénz lopás rohadtul bosszantja
Így van ,egyetértek! Ez most teljesen lutri!!!!! Ha jászait kicsinálja akkor 1000 alatt is lehet, ellenkező esetben ha megegyeznek 3000 is, még akár ez évben!
A 4IG jövője semmi máson nem múlik, mint Magyar Péter esetleges bosszúhadjáratán...Ha a céget, illetve Jászait megrángatják akkor nem tudom, hol az alja...... ha nem, akkor jó lehet...
Hát nem akarlak elkeseríteni ,de ez már 4000 sosem lesz, max.3000, az is csak akkor ha minden maximálisan összejön!! Azért gondolkozz már mennyi részény van és a cég eddigi eredményei szinte nulla!! A jövő pedig teljesen bizonytalan, sőt rossz irányba mutat!!! Azt elismerem ha marad a fidesz akkor idén 5-6 ezer is lehetett volna, a további pénzpumpa által, de így jó ha idén és jövőre is megtartja 2000- 2500 legjobb esetben!!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...