Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ezeket mind tisztáznia kell a cégnek a kormánnyal addig jönni fognak az ilyenek és amíg a részleteket nem tudjuk a közvélemény az orbàni neres felfogasbòl indul majd ki ( magyarul felháborodik az ilyen szerzodéseken)
Szerintem ez a hír megpecsételte a cég sorsát. Olyan szintű közfelháborodás lesz, hogy a Tiszának kezdeni kell valamit a helyzettel. Szerintem egy projektcéget alapítanak, oda mennek a SAFE pénzek(ha lesz), és ott lesz a 4ig hadiipari része, űröstül, mindenestől, természetesen más néven. 4ig-nek meghagyják a telekommunikációs, természetesen Jászai nélkül.
Ennek a részleteit kell megtudni mennyire kifogasolja majd az új kormàny.Nem mindegy hogy előnyös hosszútávú szerződés vagy egy túlarazott szar megint . Remélhetőleg nem az utóbbi mint ahogy szokott lenni mert akkor a cég basztatva lesz keményen.
Én nem módon hogy add vagy vedd néha beírom ha veszek. Meg a véleményét. Utazom az árfolyammal. Nekem tök mindegy, 500 vagy ötezer . Ja és egy kisebb speki vagyok, had irogassak ezt meg azt, ahogy látom. Nem baj az, ha nem vagyunk egy véleményen, sőt az a jó, ez így működik!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...