Topiknyitó: poreci 2017. 08. 29. 10:16

4IG részvény  

Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
babo-lapat csütörtök, 10:09
Előzmény: #84037  Nemtommilesz
azért nem írom meg mert nem shortolom mondjuk.Azért vagyok itt mert várom az elszámoltatást amint megtörténik már lépek is.Ennyi nincs hátsó szándékom.Engem nem zavar ők mit mondanak a tuloldalt őket miért zavarja az amit mi mondunk itt? :) Erre van magyarázatod?Még mielött 1 link miatt kitett feel a másikból elötte se mentem át vitatkozni velük mert annyira nem érdekeltek hogy szinte le se szarlak titeket :) viszont a véleményemet leírom ha megszolítotok válaszolok de akinél eldöntöm többet nem írok neki annak nem is fogok soha többet.
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 10:07
Előzmény: #84038  babo-lapat
Beszeljünk a kereskedésedről inkabb, látom a tenyek mennek,.minden bejön amit írsz. Mikor es hogyan shortolod? Mert akkor becsatlakoznék a tenyek ismeretében a farvizedre, ha nem gond. Mikor-mit lépjünk?
babo-lapat csütörtök, 10:03
Előzmény: #84037  Nemtommilesz
4ig nem fizet osztalékot 4500 is volt az árfolyam az mekkora nyereség? Szóvál áruld már el kinek nem kell fél-1 milliárdos haszon? :) Mivel riogatok? Tisza 2/3-ot is elmondtam 1 nap többször az is riogatás volt? NEm nem riogatás hanem a tényeket írom le semmi több.A tény az május 9-en indul az út a börtönbe program.És ez valószínű midnen NER-es céget érinteni fog.Ez nem riogatás ez az igazság.Ha valakinek ez nem tetszik az ne olvassa ezt a topikot van ott neki a "4ig nyrt részvényesek" ott csupa jót fog olvasni . Ez olyan mint amikor a fidesz egyfolytában hitegette az embereket mi vagyunk a többség aztán mi lett a vége :) 
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 09:52
Előzmény: #84034  babo-lapat
Abbol vonom le amiket írsz, hogy milyen vagy. Napjaban tobbszor riogatod a bizonytalanokat, de cselekedni nem mersz, azt nem irod be. Kárörvendő vagy, sugarzik belőled a rossz indulat. És ha rice  felbeszélő azzal mi a baj? Ha lebeszélő azzal mi? Akkor mindenki felbeszélő aki rakétázott a rallyban, meg aki likolta az is....ezen kár morfondírozni. Ez a tőzsdepszichológia egy része, ki mit tesz a célja erdekében. Hogy a lelkiismeretével ki hogyan számol el, az a saját keresztje. 
 Indulj ki abból, akinek nem most kell a pénz, miért adta volna el? Ha befektető, és volt olyan szerencsés , hogy a kétszeri splittel 50x annyi részvenye lett mint előtte volt, akkor miért ne tarthatná ha látja lesz ez jóval 5000 felett is par év múlva? Amiket rice ír a cégről az nem 2 perc alatt ollózott infó. Végigkövette évek alatt a céget. Nem kell hinni neki ha nem akarsz. Viszont Te pedig meg vagy gyozodve az iranyrol, mertekrol, idejerol, es tenykent kozlod. Ott a lehetoseg, TE TUDOD, de miert nem irod meg, hogy shortolni fogsz es megszeded magad?
Getup
Getup csütörtök, 09:45
Előzmény: #84035  Zoli4444
Vissza is adja a tegnapit... r 2262 söt mar többet is...
Zoli4444 csütörtök, 09:44
Előzmény: #84033  Getup
Nem igazán számítok izgalmas napra .Talán a péntek a hétvége miatt 
babo-lapat csütörtök, 09:39
Előzmény: #84032  Nemtommilesz
az amit állítok szimplán logika, Ha valakinek van több 100ezer darab részvénye és még mindig rajta ül az nem az övé.Rice egy bennfentes semmi több. De amit te állítasz annak semmilyen alapja nincsen.Remélem érzed a kettő közötti különbséget. Én a cselekvésből vonom le a következtetést te pontosan miből vontad le? Rice napi szinten ír valamit az sokat elárúl arról hogy ő milyen ember valójában és amiket ír abból le lehet vonni a következtetéseket.Te mire alapozod a tiedet?
Getup
Getup csütörtök, 09:35
Kis forgalom is csak akkor van ha öntik..ugyan ott van mint tegnap..2280...
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 09:31
Előzmény: #84029  babo-lapat
Azért kerdeztem, mert rice-ról tényként állítottad, hogy bennfentes. Biztos sok infód van akkor. Viszont akkor ezt is tudnod kellene. De mivel nem tudod, igy marad, hogy össze vissza beszélsz. Vagy azért mert kimaradtál a rallyból, vagy mert nagyot buktál es nem bírod feldolgozni. Ezért egy végtelenül megkeseredett, szar életű ember lehetsz. Nem irigylem a szomszédaid. Sok nyerőt Neked, de gondom shortolni nem mered,még így sem, hogy szerinted tuti a lefele és még a mértékét is tudod.🤣🤣🤣
Zoli4444 csütörtök, 09:18
Előzmény: #84029  babo-lapat
Azt tudjuk hogy milyen körülmények között adta el és azt hogy ki lesz ő május 9 én .
babo-lapat csütörtök, 09:16
inkább azt figyelem ki meri hétvégére benthagyni a pénzét :) már csak 2 kereskedési nap :)
babo-lapat csütörtök, 09:14
Előzmény: #84017  Nemtommilesz
de ha ismered akkor ird le tedd be a nevét és hány darab részvénye van képet arról hogy a könyvben benne van ha nincs bizonyítékod miért kéne bármit is elhinnem neked?
Zoli4444 csütörtök, 09:12
Előzmény: #84026  BigProfit
Igen .Én erre az időszakra mondom hogy bizony van esélye egy lekörnek hiába hogy a 2000 erős ellenállás.Egy rossz hír egy negatív felhang MP-től és a feszültség miatt már teszteli is .
babo-lapat csütörtök, 09:08
Előzmény: #84017  Nemtommilesz
nem ismerem.Honnan kéne ismernem? Te majd biztosan ismered.... Hülyeségekkel fárassz mást.
BigProfit
BigProfit csütörtök, 09:05
Előzmény: #84025  Zoli4444
Ez egy láncreakció...ahogy szokott lenni... mindenki beszél majd, hogy próbálja menteni a bőrét...
Zoli4444 csütörtök, 08:58
Előzmény: #84024  BigProfit
Maga a Balásy ügy nem hiszem érinti a céget .De nem Balásy lesz az egyedüli aki bepánikol . Inkább akkor lenne nagyobb gáz ha valaki konkrétan aki tud a cég ügyeiről dob be vmit .Mondjuk hogy ferdítettek számokat mint most a CSG nél felmerült.
BigProfit
BigProfit csütörtök, 08:52
Előzmény: #84022  Zoli4444
Balásy szerintem feldob mindenkit...épp eszű ember ilyet nem tesz, amit ő tett. Gondolom ez is a vádalku része volt. MP-nek skalpokat kell dobni a nép elé, hiszen a kampánya fő része az elszámoltatás. Mindenki sorra kerül...4IG is....Opus is....stb
Rincewind2 csütörtök, 08:19
Előzmény: #84022  Zoli4444
Bőven elég ha a GVH újra GVH-ként fog működni.
Zoli4444 csütörtök, 07:53
Előzmény: #84021  Rincewind2
Igen ezért mondom hogy az időzítés a lényeg .Az is lehet hogy csak egy kő de az is hogy indul a szar lavina .Most amit plusszban gerjesztett feszültséget a fidesz a választasi kampányban a saját háborús szarjával az mind rázúdul ahogy derül ki a sok szar és kezdenek kihullani a csontvázak.Sokan akik rájuk szavaztak azok is berágnak az ilyen Balásy produkciók láttán és egyre többen nem bírjak majd a nyomást aki benne volt és pròbaljak menteni magukat a kitálalással.Lehet érezni a levegőben hogy mindenki vért akar.Én nem hiszem hogy ebből teljesen ki tudja vonni magát a cég .A választas előtti feszültség újra kiújjul és mindenki a neres szarsagokon fog forrongani.
Rincewind2 csütörtök, 07:35
Előzmény: #84020  Zoli4444
Az lesz szép amikor jön sorban a többi GVH eljárás és határozat.

Topik gazda

poreci
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek