Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem itt a safe hitel kimaradását árazzák, az opusban meg a V-híd vagyonmenekítés okozott pánikot...valszeg a 4ig a safe hitelre tett fel minden!!
Ami engem elriasztott ettől a bumáskától. Zsidó műholdas kuka, erre beszállnak egy amerikaiba is, az is, nagypályás manipulátorok nélkül sárba taposták volna az árfolyamot a bejelentésre. Szektában technológia szerzést kamúztak, amikor 1 részvényesnek sincs belelátása a szakmai titkokba, még cégen belül sem. Gestamennek van 1 tervezési hibás light machine gunja, a stuki túlbonyolított, de most törökökkel vakeráznak ebben a témakörben amikor itt a Gestamen meg a CZ Bren2 + stuki összeszerelés-gyártás. Montenegrói üzlet, saját alkalmazottak, vagy alválalkozó csinálja? Minden a haveri hitel, kockázatelemzés nélkül, azt bele nem építve a kamatba épül. Semmihez hozzátenni, továb fejleszteni nem tudnak, ha nem lenne a telekommunikáció OTT1 storyt mondanék. Arabok beszálltak, jó duma, Credit Swissbe nem? Ha FIDESZ nyer, SAFE nem lesz, sok év alatt bírtak venni 100 db Gidránt a 400 leszerződöttből, az a 800 db Andersen kategória a 2,000 db TÁTRA-val egyetemben, de akkor kuka a RÁBA is. Waterloo célárat tartom! Ha fordul, mivel tolvajpapír mozgás, figyelembe ajánlom a kúlcsforduló gyertyaalakzatot, réssel le nyitás mesés fordulat és öleli az előző napit, de elképzelhető Abandoned Baby, a tőzsdepsychos levezetést kihagyom, hogyan ejti érzéki csalódásba a suttyókat, úgy sem értené senki.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...