Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Elnézve a könyvet,ez inkább lefelé fog menni.Sztem hamarosan megnézzük a 3600 körüli szintet.Lesznek emberek lassan akik nem fogják sokáig nézni ezt a lassú csorgást,és inkább dobni fogják.
3865, mit látok, telepakolták 3900-ig az eladóit, mi van fiúk elfogyott a kölcsön kért papír, másokat próbálunk ijesztegetni, csak van olyan balfék, aki megijed és eladja, én vennék szívesen lejjebb, úgy hogy rajta, már ennyit is simán megér a papír, főleg, ha jön a Tisza
Már írtam korábban, minden adatot megadtam hogy leellenőrizhessék van e részvényem. Mivel nem vagyok tiszás ezért csak fideszes lehetek. Más opció nincs ezek szerint.
Üdv a saját topikodban! Madridot most elég kellemetlen helyzetbe hoztad mert jelenlegi vallása szerint van neki, bár néhányan már ezt megkérdőjelezték. Végén még kiderül nem is Fideszes csak megtéveszt bennünket.🤣
mi a szösz, nem is néztem, hogy mostanában újra ekkora élet van régi szép topikomban, csupa régi nagy öreggel, mint rice vagy pomperj , Boavista (?) vagy realmadrid, akinek gondolom azóta sincs 1 darab 4IG részvénye sem, hiszen már 10 éve sem volt neki saját bevallása szerint, csak fontosnak tartotta a topik szakmai színvonalát... :D További jó gazdagodást! Üdv,
nem mindegy hol van, majd kiveszik egyszer, azzal, hogy beírták a Tisza programba az 5% haderőt Trumpi felé tettek egy "nyalit" ne vesszen el a barátság, ez ügyes.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...