Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Bocs, de mivel a másik topik öröméről írsz az első mondatodban, azt hittem a Rábára gondoltál az esésről írottnál is...de már látom a másik 4IG-re gondoltál
Nagy az öröm a másik topicban Orbán bejelentése miatt de ezt már január elején beárazta a piac. Érdekes lenne ha e miatt emelkedne az árfolyam miközben tegnap zuhant az árfolyam. A tegnapi eladók ezt nem tudták? Dehogynem de ennek ellenére eladták.
Te meg egyszerre szurkolsz a 4ignek és Magyar Péter győzelmének. Ez így ellentmondás. Vagy MP nyer és akkor a 4ig veszít vagy fordítva. Mindkét vágyad nem teljesülhet.
4000 elesett. Mi lesz itt még a választásig, mi lesz ha tényleg nem lesz safe pénz? Már több mint egy ezrest esett a csúcsról, már közelebb a 3000 mint az 5000.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...