Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hát eljött az idő újra mindjárt árfolyamban Rába=4iG. Gondolom ez véletlen lehet és nem valami bennfentes kereskedés. Talán részvény cserére játszanak? Lehetséges ez?
Zoli megkérdőjelezed a független moderálást. Mit szolsz ahhoz, hogy Stayerkét kitiltották a klón nick neve miatt? Csak azért kérdezem mert annyira keresed az igazságot. Hidd el olyan a világban ahogy azt te is láthatod nem létezik. Engedd el ezt a dolgot lásd be nem ok nélkül támadnak be. Mindenkinek az egyik legérzékenyebb pontja a pénztárcája.
A csoport a közvetlen rv árfolyam mozgással kapcsolatos bejegyzésekre van. Melyik része nem érthető? Többet foglalkoztok egymás buzulásával, mint a rv-vel! Ami nem ide való, azt személyesen intézzétek egymás között!
Te is az egyik klónja vagy? Nem lenne meglepő, Hajnali 5-kor már itt nyomod...ezenkívül "véletlenül " csak a MOL topikba írtál, pont abban a rövid időszakban, amikor Zolinak is volt belőle állítólag. Zoli4444=Zozi3600 😀
Te is az egyik klónja vagy? Nem lenne meglepő, Hajnali 5-kor már itt nyomod...ezenkívül "véletlenül " csak a MOL topikba írtál, pont abban a rövid időszakban, amikor Zolinak is volt belőle állítólag. Zoli4444=Zozi3600 😀
Még a másik topikban kért tanácsot mindenkitől, és emlékeim szerint egyszer vett 4500 körül, amikor volt egy borítás. Szerinted az mennyire életszerű, hogy hónapok óta azon "dolgozik", hogy 4000 meg 3000 alá menjen a papír, mert szerinte annyit ér, de közben vett jóval 4000 felett, és szerinted 4900-ig tartotta, ugye? Nem adta el 10% nyerővel mondjuk...akkor bízott benne? Akkor még úgy látta, hogy felmegy majdnem 5000-ig, mert olyak jó volt a cég? Akkor nem volt baj, hogy volt-e hátszele, milyen szerződések vannak, stb? Csak szimplán annyira profi, hogy eladta a csúcson az 5000-et érő papírt, ami azóta hirtelen 3000-et ér? Azóta, hónapok óta nyomja ezt a szöveget... Tényleg elég életszerű. De persze tudjuk, hogy ő hónapokon keresztül gondolkodik, hogy mit vegyen (mint 2 hete a MOL), amit 1 hét után el is ad. Sok embernek okozott már kárt.
Egy dolgot ne felejts el. Nincs neki részvénye. Állítólag egyszer volt valamikor ősz elején valamennyi, amivel bukott. Azóta nem vett, nem is akar venni. Mégis, hónapok óta, kora reggeltől késő estig ír ide folyamatosan, sokszor 6-8 bejegyzés egymás után csak az övé. Mindezt úgy hogy semmilyen más topikba nem ír, csak ide, csak itt trollkodik. Szerinted ez normális dolog? Ezzel a topikkal kel, ezzel fekszik, és mindenkit lenéz. Azt se felejtsük el, hogy általában aki ezeket olvassa, figyeli, az azért teszi, mert van neki részvénye. Azért van részvénye, mert szeretne vele keresni, azért vett, mert arra számít, hogy feljebb fog menni. Ez a sok ember nem felbeszélő, egyszerűen bízik benne. Ha úgy érzi, esni fog, valami nem jó, akkor eladja, megy tovább. Más nincs, aki papír nélkül kárörvend folyamatosan, és mindenkit uszít a papír ellen. Aki ilyen, azt vagy fizetik, vagy bele van betegedve abba, hogy egyszer bukott vele. Soha, semmilyen grafikon, elemzés, magyarázat nem volt tőle, csak az, :megy 3000-re". Részemről befejeztem.
Rice, Feel, Kawa felbeszélők? Lehet. Én ezeknek a felbeszélőknek is - és peresze magamnak is. mert olvasok is - köszönhetem, hogy még a mai napon is, korrekcióval, duplája a nyereségem a részvényben. Szóval engem jól felbeszéltek, amit köszönök is nekik. Ha előbb észbe kapsz, neked is lehetne szép nyereséged.
Kifejezetten jó érzés volt 4.500on bedobni októberben, mielőtt 4.500as akkori ATHról egy óra alatt 3.600ig szakadt. Főleg úgy, h a teljes megtakarításom 4igben állt. Bár most szerintem más a helyzet, nem várom most 4.000 alá.
Mondjuk lehet dislikeolni, de azért nem hülyeség ez, amit ír Zoli. Főleg, ha valaki nem dúskál a pénzben. Frusztráló nézni, ha kopik. Kérdés, h megtalálod-e az alját és időben be tudsz-e szállni, h ne maradj le a vonatról, ha megindul. Vagy stílusosan, rakétától
Ott is elmondtam nem a bukás zavar hanem ahogy a részvény árfolyamot mesterségesen mozgatják . De Ott is van olyan mint amilyen te vagy csak ott a pozitív félbeszélés megy 😁 De mivel nem vagy részvény tulaj tényleg nem értem neked ez miért jó .
Nem te nem nézel ki a fejedből nyugodtan hanem aggòdsz amiatt mert nem akarod eladni de azért fosika van hogy nehogy meginduljon lefelé mert akkor aztàn tényleg csak nézhetsz ki a fejedből .Nagy különbség!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...