Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igaz, hogy az 4IG fórum, nem MOL, de van egy szösszenetem a MOL papírhoz. A jelenlegi árban elvileg benne van a MOL jelenlegi és jövőbeli mérlegadatai, cash-flow-ja, jövedelemtermelő potenciálja. Ja, és a KOCKÁZATOK! A legnagyobb kockázat a Barátság vezeték... Ezt vegyük egy kicsit szemügyre. A Barátság vezeték jelenleg legfőképpen azért működik, mert ukrán barátainknak erős gáz és elektromos áram kitettsége van felénk. Ha pukkan a Barátság, akkor azt kockáztatják, hogy megfagynak a sötétben... De mi a helyzet egy taatós tűzszünet esetén? Az ukránok megreparálják az erőműket, a hálózatokat, és nagyjából megszűnik magyar kitettségük... Mi van, ha akkor engednek egy skulót a Barátságba? Hány napig dogozna még Százhalombatta és Pozsony? De nem is kell nagyon, hogy az ukránok bántsák a Barátságot... Mi van akkor, ha Viktoréknak tényleg tudomásul kell venniük, hogy finito ruzski nafta? Akkorára megtáltotsodik az Adria, megjuhászkodnak a horvátok, és elkészülnek a battai és pozsonyi fejlesztések az arab olaj finomítására? Na ezek azok kérdések, amikre senki sem tudja ma a választ. Ezért tartok kellő távolságot ettől a papírtól... A MOL topikban le sem írtam volna ezt a szösszenetet, nehogy megzavarjam a 40 százalékos vodkát/rakiját hörpölő bikát...
Én végig optimista voltam a safe pénzzel kapcsolatban de már úgy látom mindent kitalál az EU csak ne kapjunk pénzt. Pedig ez hitel, nem ingyen pénz. Amikor 100% lesz hogy nem kapunk akkor eshet el a 4000.
Sejtettem hogy szerettél volna belakmározni. A 4000 beszakadásához már nagy eladói nyomás kell. A spekák nem hülyék ahogy közeledik a szint egyből előbujnak, nem fognak egy ilyen lehetőséget kihagyni. Amíg nincs komolyabb hír igazából nekik köszönhetünk mindent. Az hogy majd eldobják 4300 felett egy dolog.
részvényt részvénnyel ne hasonlítsunk össze, azért mert a MOL 20 éves pihi után kitört még nem jelenti azt, hogy a 4ig, ne tegyen így például 2500 és 2800 ft között tartós vegetálással
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...