Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
MOL részvényben vannak, akik 19 évet voltak beragadva, mert akkor volt utoljára ennyi az árfolyam...Ez most 2 hónapja oldalazik, szerintem nem a világ vége. A "nem történne semmi" azért kicsit erős, nézd meg az elmúlt 2 évben mekkorát nőtt a cég, hány új leányvállalat lett, hány akvizíció, mekkora bevétel növekedés, és a szépen fogyó nem kevés hitel mellett hogy változott az eredmény. Telekom éveken keresztül 400 forint körül volt, 10%-on belül mozgott, utána 2 év alatt négyszerezett. OTP tavaly tavasszal pár nap alatt esett 30%-ot...azóta duplázott. Appennin,a sokak által sztárolt papír éveken keresztül csorgott le 150 Ft alá, utána fél év alatt háromszorozott, a következő 1 évben még duplázott, az elmúlt 1 évben ment 30-40%-ot, utána esett ugyanannyit, és azóta tartja a 750-800 közötti szintet... Delta...hányan vannak beragadva? Az éves minimum után 16 nap alatt éves maximum lett, majdnem duplázott, és azóta majdnem ugyanoda lement...Opus, 5 év alatt 810-ről 101-re lement...onnan ment fél év alatt négyszerezett... Lehetne sorolni még bőven, hány olyan papír van, ahol sok éven keresztül be voltak / vannak ragadva emberek... A tőzsde ilyen...pláne nálunk...csak vannak olyan cégek ( lásd Delta pl ), ahol a megrögzött hívőik is szidják a vezetőséget folyamatosan, meg hogy nem csinálnak semmit, nem is értenek hozzá, stb,stb...mégis várják, hogy feljebb fog menni... Itt legaláb hatalmasat nőtt a cég, a vezetés folyamatosan dolgozik, olyan helyekre jutnak el, ahová más magyar cég vezetői nem, és van előttük jövőkép, perspektíva is. Nekem például emiatt is van belőle, magamhoz mérten nem kevés. Persze, nekem se tetszik, hogy már 2 hónapja oldalazás van, de ez nem az első ilyen...az is látszik, hogy valamiért nem akarják egyik irányba se kiengedni a sávból. A forgalom nem annyira rossz, napi 3-500 millió mindig összejön. Ez a hónap egyértelműen a MOL és az OTP hónapja volt, folyamatos csúcsok...kérdés, meddig, és a korrekció mekkora lesz...és onnan hova megy a pénz majd akkor...
mindenhol sokan beragadtak 4400-on, meg vettek 1000-en is, ez nem mérvadó, viszont kis játékos mókusunk 4105-re betett pár ezret, nem értem miért nem adta le, ki is vették, lassan ebédidő lesz, egy jó kis szórás? Lesz köcsög?
Valahogy senki nem. akarja észrevenni a rakétázok közül,hogy még a forgalom is nevetséges nem ,hogy az árfolyam . Egyre inkább azt látom,hogy csúnyán jól lett ez tolva . Sokan beragadtak 4400 felett . Gondolom a 4ig tartja ezért 4000 felett ne induljon meg a pánik eladás mert az nekik se lenne jó . És miért lett túl húzva? Egy ilyen jól teljesítő cég a tőzsdén gondolom megnyílt pár kapu a cég előtt . Kicsit olyan kirakat ez az egész cég . Itt tárgyalunk ott tárgyalunk de közben mintha semmi nem történne .
Így van. Nevetséges. 20000en vannak 4200on. Tehát az eddig mai forgalom 50%-át meg kéne haladnia annak a pakknak a felvásárlása. Megtörténhet, természetesen.
Na ezekről beszélek amikor a másik fórum "működését" kritizálom: "Még téli szünet van a 4ig tulajoknak!Nem is csoda,fürdik a pénzben mindenki a 25-ös év után!Lehet aki kari után ment csak Maldivra,onnan haza sem jön,egyből átugrik Tahitire pár hétre még!!Vagy Zanzibárra megy!" + "A maratoni futás is az elso lépéssel kezdodig. Valahol el kell kezdeni. JG sz, nagyra tor. Remélem nagyon sikeres lesz ebben. "
Persze, fél év alatt egyszer vettél MOL-t, kb 1 hétre, és ennyi.. Azonkívül semmilyen részvényed nem volt, ez főleg nem...mégis folyamatosan ide írsz, tuti, hogy neked ezért fizetnek. Normális ember nem szánja rá az egész napját minden nap, sokszor még hétvégén is, hogy egy olyan részvényről írjon, ami nincs neki...és persze semmilyen más topikba sem ír soha ( kivéve az 1 hetes MOL kitérőt ). Náald vagy az van, hogy "megmondtam, hogy esni fog / megint esik", vagy ha emelkedik éppen, akkor az, hogy "nemsokára úgyis borítják / menni fog vissza / úgyis megy 4000 alá", stb,stb... Hidd el, mindneki át lát rajtad itt. Sokszor csak magaddal beszélgetsz, volt olyan nap, hogy a 20 hozzászólásból 16 te voltál... Azért szerintem ez elég gáz. Amikor kérdeztem ( többször), hogy "neked fizetnek ezért?", arra sosem volt válasz. Ha igen, legalább keresel vele pénzt...de ha nem, akkor ez már pszichiátriai dolog... Akkor inkább keress pénzt, vagy foglalkozz a szeretteiddel, vagy pihenj, lazíts, kirándulj, élj a hobbidnak... Rövid az élet, ne erre pocsékold a drága időd. Sok sikert!
Te nem figyelsz mit írok az a baj.Mit írtam mit figyelek miben mentem egy kört ? Mit írtam neked amikor kérdeztél még december végén? Szerintem egy jò néhányan akik figyelnek meg tudják mondani melyik az a részvény
Kaptál tőlem egy like-ot. Abszolút igazad van, én nem lebeszélni akarok itt, csak a másik csoprtban undormány módon végzik a felbeszélést. Nem azért vagyok 4ig részvényes, mert bukni és lebeszélni szeretek, hanem azért mert keresek rajta. Ettől függetlenül csak óvatosan! Ha megindul felfelé vegyetek hozzá, úgy nagyobb lesz a haszon is :) És tényleg.
Ezt Zoli is írja, 2 hónapja folyamatosan...nem vagytok rokonok? :) Mondjuk, neki legalább semmilyen részvénye sincs... Azt is írhatnád, hogy "mindenki vigyázzon a lebeszélőkkel!", mert azok is vannak bőven...ahogy tavaly is voltak egész évben...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...