Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Írtam tegnap, ha beraknak a vételi oldalra egy komoly darabszámot akkor nem öntik le. Amint kivennék 4100ról azonnal öntenék. Látszott tegnap is, szándékosan akkor adták amikor üres volt a vételi oldal hogy minél lejjebb essen az árfolyam.
Csak idő kérdése,és kiöntik a támaszt.Ma vagy legkésőbb hétfőn eldől az irány.Ha vmi ütős hír nem jön a hétvégén,jövőhéten 4ezer alatt megy majd a kerskedés.A másik torokból kitiltottak,mert nem csak azt mondogatta,hogy fel fel fel.....egyszerűen nem akarják elfogadni,hogy 2 irány van
Fura a könyv telepakolják az eladóit, ennyi béna van itt, miért nem 48-4900 adták. Végül is igaz a mondás a profi csúcson ad és lent vesz. A bénák pont fordítva csinálják.
Azt írtam korábban én 138e t értékben láttam de rafkos a fickó több helyen okoskodik. Nem szokott mellé beszélni, megosztjuk a dolgainkat. Például otépében én long Ő meg short, rá is cumizott.Nem hallgatott rám, de egy shortosnak nem lehet tanácsot adni.
4500után pár hete a 3600at háromszor tesztelte aztán jött a 4900. Most eddig kétszer tesztelte a 4000es szintet, szerintem még egy lesz, aztán döl el az irány.
4150 és egy hír a nagy shortos haveromnak saját bevallása szerint már csak tízezer körüli papírja van azt is ma zárja. Azt mondta fosik megint jön egy szokásos hír ide azt széttépik a papírt, aztán jön a kapkodás. A franc egye meg a shortos fajtáját keresett egy keveset, persze nem sajnálom tőle, bukott az otépén eleget.
Aki 4500 körül, vagy felette szállt be, annak már ég a tőke rendesen. Az lesz most a kérdés, hogy tud-e fordulni. 11.13 -án, 4920-ról fordult le. 1 hónapja esik, lerúgott magáról kb 800 ft-ot. Azóta tart ez a csökkenő trend. Mostmár nem az a kérdés, hogy mikor lesz 5000, hanem hogy megfogja-e a 4000. A 4000 szintet szerintem holnap megnézzük. Ha fordul, öröm, és boldogság. Ha nem, akkor megyünk lejjebb, jóval. Próbálok szépet belelátni, de nehéz, mikor minden hír ellenére esik....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...