Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nincs olyan, hogy "nálatok"... A másik topikban nincs senki olyan, aki napi 50-60 hozzászólást is, és olyan se, aki magának válaszol akár 6-8 egymás utáni hozzászólásban, fél-1 óránként, ha senki nem reagál rá. Hiába próbálsz többesszámban beszélni rólam, én egyedül vagyok, nem hatan, mint egyesek... Viszont egyetlen kérdésre sem sikerült válaszolnod...vajon miért?
Ha nem fog változni a véleményed, akkor meg pláne érthetetlen, miért szerepelteted magad ennyit. Leírtad, megértettük, majd szólj, ha változás van. Hacsak nem szórakozni jelentél meg itt, mert az természetesen más tészta...
Bármennyire pontozod ki TRÉ a nyelvezet. Ez nem volt megszokott a másik topikban sem, remélhetően itt sem sokáig. Sokan várják, hogy írd ki magadból amit és vonulj el a béke szigetére a 4IG zen mestereként de nem csendesülsz. "Értjük" amit írsz de egy kis önvizsgálat után rájöhetnél, hogy SOKKK vagy. A gondolat jöhet mert egy vélemény egy nézőpont, de ez már KÖZVETÍTÉS, mint "Vitray". Persze jöhet majd a válasz... Segítek, elkezdem neked. ... elvtárs ... :-)))
Ezt mondom én is hogy szorít az idő .De látod az van amit mondtál .Kib..sznak onnan mert merek nem felfelé beszélni utána meg amikor az árfolyam azt mondja amit én mondtam jönnek ide 😁. Mi igazol minket ha nem ez ? Két bolondnak pròbálnak beállítani minket csak hát ugye az árfolyam nem azt mutatja hogy nem lehet másnak is igaza .
Nálatok mi megy ? Egész nap felbeszélés non stop.Az nem b.... a csőröd ? Ha azt akarod hallgatni menj oda mindig szolgaltatják a műsort .De nem én megyek oda hanem ti jártok ide !Mindenki eldöntheti hogy kinek hisz titeket az zavar hogy jelenleg én nem felfelé beszélek ennyi és árfolyam most épp engem igazol.Megértem de nem fog változtatni a rövid távú véleményemen .
"Még nem elég nagy a cég hogy érinthetetlen legyen" Ezért kell a választás előtt mindent megoldani, szerződéseket aláírni. Azért egy rheimetallal és esetleg egy amerikai céggel a háttérben már erősek lennének.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...