Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
https://nth.hu/documents/vima_palyazati_eredmeny.pdf. Nem nagyon reklámozzák, fent van a béten és ennyi. Portfólió, hvg, vg, sehol nem látom pedig ez állítólag nagyon pozitív hír. Holnap meglátjuk ez visszaviszi e 1800 fölé.
Május 7.-én még 1860 volt , ma meg már 1760. Jön szépen vissza. Pedig milyen magabiztosan kijelentették a másik topicban amikor kiderült hogy jön Trump Jr. , hogy másnap 2000 lesz. Erre két héten belül már 1760 és még nincs vége a napnak.
Ismét csak személyeskedés. Te minek írsz egyáltalán a fórumra? Részvények kel nem foglalkozól, lényegében minden írásod személyeskedés minden topicban.
Most is 2000-re várjuk (és lesz is annyi, tuti), természetesen ez inkább a második félévben várható! Ha tudod értelmezni a számokat(ebben komolyan kételkedek), akkor láthatod, hogy idén még így is +90% felett van, ami azért nem annyira rossz teljesítmény!
Az eu indexek pluszban , usa határidős szintén , általánosságban pozitív a hangulat az usa és kína közti egyességnek , bux meg mínusz. 4ig szintén, nincs hír , csorog le.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...