Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egy jó tanács, fogd a nyerő pénzt és fuss. Ha ez nem tetszik akkor elmondom, hogy elmegy 4000ig megint, mert ez a neve, aztán megint splittelik és megint elmegy 4000 ig és ezt addíg csinálja majd, amíg meg nem elégszel a nyerőddel. Azért biztos ami tuti, tegyél be egy stop-loss, megbízást visszavonásíg, dőlj hátra és figyeld ahogy átugorja majd lefele egy limites esés. Arra, hogy meddíg tud esni, nehéz válaszolni, de nézdd meg a bitcoin, az appeninn a konzum vagy opus árfolyamát. Valószínüleg elősször betölti a rést 1180-1250 között és megnézi az 1150 körül tanyázó fibo szintet, rosszabb esetben 960-1000 környéke megfoghatja. Szerintem ez volt a "mikulás rally". Itt simán többszörözhetted a pénzed 1 hónap alatt.
Nézd, mondhatnám biztatás gyanánt, hogy hajrá, Maris néni, de tudom, hogy nem erre vágysz. Ha időd engedi, olvasd visszafelé a fórumot, és Rice bejegyzéseiből meríthetsz tényekkel megalapozott biztatást. Én annyit tudok mondani anélkül, hogy a bennfentesség látszatát kelteném, hogy a cég alkalmazottai nem rohannak eladni a részvényeiket.
Olvassatok figyelmesebben. Azt nem én írtam, picit más a nick név, csak egy picit. Nincs opusom, mint írtam konzumra pályáztam, de én 200 alatt akartam venni, odáig nem jött le.
Olvasom itt a totyikot időrendben visszafelé oszt látom, hogy van itt egy pasi(már ha az:-) aki bezony részedről ignorálva lesz. Hűű mondom vajon mit követhettem el... Aztán láttam csak, hogy nem rólam volt szó. Jól van nah, így még van esélyed:-))
Viccesek ezzel az 1 és 11 db-os kötéssel. Mint régen, mikor gyertyát gyújtottak az ablakban, hogy jelezzenek. :)) 13:49:15 4IG 1610 -10.6% 1 1,610 Nem hinném, hogy pont ez az egy db hiányzott a pakkjához.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...