Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
2019 dec 31-ig a Katasztrófavédelmi engedélyeztetéseknek is full digitben kell menni, csak hogy a szakmára is gondoljak (meg szűnik a papír alapú engedélyeztetés).
bazzeg írtam egy hosszút és kidobott... a lényeg, hogy itt a terjeszkedés az nem 20-30 milliárdos árbevétel lehet, ha a kormány úgy akarja, hanem 100-200 milliárd. A legnagyobb IT költő az állam. És van vagy 30 év IT elmaradás. Ha fel akarunk zárkózni erre nagyon kell költeni és az EU támogatja. Hajrá! És akkor nemzetközi terjeszkedésről nem is beszéltünk még. Ezért nincsenek még hírek és ezt árazza be a piac. És ezt is írtam anno 2017 novemberében (?), hogy nem értem, hogy a nemzet Lölöje eddig miért nem vásárolta fel ezt a céget, mert erre szükség van. És ne gondolja senki, hogy Lölö nem tudatosan lett felépítve. Ő adja az arcát és a háttérben a valódi tulajdonosok a Fidesz-mint szervezet. Orbán ezt nagyon okosan létrehozta. Nem lázad ellene senki, mert csak névleges vagyon van mindenkinek a nevén és mindenki a holdingból húz hasznot. Az MSZP-t meg tudta puccsolni Gyurcsány, mert elegendő vagyont lopott el. De a fideszben, amint támadna valaki Orbán ellen, akkor kiesne a mézesbödönből és nem lenne ereje keresztül verni a támadást. Orbán meg inkább részese és irányítója egy hatalmas vagyonnak, mint a tulajdonosa legyen egy nagy vagyonnak. Nagyon jól ki van ez találva.
Azért nem olyan vészes még a helyzet a plyles 8 fthoz képest, csak kicsit messzebbről kell nézni. Nyilván aki 800-on vett ez nem annyira nyerő jelenleg, meg a fúzijó még további kérdsek vet fel. A 4IG meg csak a tulajdonosokon múlik, hogy mennyire szeretnék húzni. De továbbra is úgy gondolom, hogy az egész úgy van megkomponálva, hogy a lehető legkevesebb kicsi legyen benne és masszív vásárlás megy a nagyok/tulajok/bennfentesek körében.
amúgy az az igazi király, aki 400-500 körül beszállt és azóta tudja tartani. ha csak sima léggömb spekulációs emelkedés lett volna szerintem akkor a náhány kritikus szint valamelyikén kakukk lett volna neki. 900-1000 körül lehetett látni csak hogy ebben a papírban mekkora a potenciál. viszont az utóbbi 2-3 nap történése után az is egyértelmű, hogy még bőven van tartalék benne.
Pontosan ez a lényeg! Amit itt még senkitől sem láttam a találgatáson és más kérdezgetésén kívül, hogy kicsit számoljon! Hát számoljunk:-) Eddigi árbevétel 17 milliárd volt, Mésziék érkezése előtt! Köztudott, hogy a kapcsolatok lehetővé teszik ennek a duplázását is(34milliárd)...hogy egyszerűbb legyen a számítás, nézzük 40 milliárddal. IT-ban 10-15% profit reálisan elvárható, ezt itt már meg is beszéltük...tehát éves szinten a profit: 4-6 milliárd lehet! Ami azt jelenti hogy 5 milliárdos közép számítással részvényenként 266 forint lenne a nyereség!!! Hát ezért emelkedhet még bőven, akár 3000 fölé is!!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...