Mikit várjuk, de van itt még heti érdekesség a láthatáron: -Venezuela(Caracas) tisztított légtér!😭 -Niš -Balkáni sztori [OV- PV]🫨 -Fitch Ratings - év utolsó/választás előtti hit.minősítése Mo- ról..👀 A futik is jelzik a sűrűsödött dolgokat!😔
OV- VP megvolt, a következő napokban vajon jobban látunk🫨👀, hogy a részletekben [Nafta?, Béke eljövetele?, újjáépítés?, választás😔?] mit rejtenek a megbeszélések?? Lesz itt még bőven nyüzsgés, főleg ha Miki bácsi is ellátogatna felénk!😊
Ha azt nézem a megkeresett hasznokat levonva az eredeti bekerülési árból - már most jól állok.. Azt nem bohockodok 3 hetet .. Aztán mikor indul a verkli még vehetek bőven .
Mit nem értek . 2 nap laza 30 -40 hasznot tudtam csinálni , ha akartam eladtam ha nem nem . Ti nem értitek . Engem nem érdekel ez a bohóckodás hogy azért nem veszek most mert majd 2600 Ft lesz . . Egyrészt megjátszom amit lehet napi mozgásokat , másrészt fogok tartani hosszútávú Pakkot is . Mert biztos vagyok benne hogy ezt felfogják húzni 8 Kra ..
Algyő- Szabadka közötti olajvezeték kiépítését is fel kell gyorsítani [2023.06. aláírt szerződés], de ugyan ebbe milyen cégek szállhatnak be villámgyorsan??👀🫨 Péntek meg OV és PV tali lesz, van mozgolódás itt- ott- amott...🤣
Van arra otleted, hogy a beragadt bux hatibol hogyan lehetne kimenekulni kis bukoval? Mar egy honap sincs vissza a 25.12- bol. Van erre valami megoldas, nem lehet "atkotest" csinalni az ideibol a jovo evibe direktbe??
Akkor itt a forumon sok "nagy" lehet, mert eleg sokan szamolnak be certi vetelekrol. Olyankor mindig az jut eszembe, hogy milyen jo nekik, mennyir kaszalnak en meg egy bena pocs vagyok, hogy nem ertek hozza. Szoval beindul az "irigyseg" faktor, ezert jo lenne ha egyszer vakaki reszletesen leirna, hogy is mukodik ez a gyakorlatban, akar ugy is hogy "lathatova" tesz egy konkret vetelt.
En nem ertek a certihez, de ugy tudom a tokeattet miatt nagyobb a kockazat es ha eleri az celarat akkor elszamolas van. Ha eltalalod az iranyt akkor oke, de ha nem akkor azt nem lehet "kiulni", mig a reszvennyel ezt megtehetem. Jol latom ezt?
Kisbüfik topikja