Ezt az OV t el kell zavarni már a 30 év alatti anya is adómentes a többi ember , szegény nő aki nem lehet soha anya mert vmi betegség és van az meg termeljen meg a hitel kamat moratórium elég ebből!! Jöjjön Petya!!! Töröljön el minden adómentes anya 25 alatti 3 gyerekes s szart megnyomorítja ez az ökör a többi dolgozót !! És sávos adórendszer orvos fizessen 45% takarítónő aranyoska 5%
Mikit várjuk, de van itt még heti érdekesség a láthatáron: -Venezuela(Caracas) tisztított légtér!😭 -Niš -Balkáni sztori [OV- PV]🫨 -Fitch Ratings - év utolsó/választás előtti hit.minősítése Mo- ról..👀 A futik is jelzik a sűrűsödött dolgokat!😔
OV- VP megvolt, a következő napokban vajon jobban látunk🫨👀, hogy a részletekben [Nafta?, Béke eljövetele?, újjáépítés?, választás😔?] mit rejtenek a megbeszélések?? Lesz itt még bőven nyüzsgés, főleg ha Miki bácsi is ellátogatna felénk!😊
Ha azt nézem a megkeresett hasznokat levonva az eredeti bekerülési árból - már most jól állok.. Azt nem bohockodok 3 hetet .. Aztán mikor indul a verkli még vehetek bőven .
Mit nem értek . 2 nap laza 30 -40 hasznot tudtam csinálni , ha akartam eladtam ha nem nem . Ti nem értitek . Engem nem érdekel ez a bohóckodás hogy azért nem veszek most mert majd 2600 Ft lesz . . Egyrészt megjátszom amit lehet napi mozgásokat , másrészt fogok tartani hosszútávú Pakkot is . Mert biztos vagyok benne hogy ezt felfogják húzni 8 Kra ..
Algyő- Szabadka közötti olajvezeték kiépítését is fel kell gyorsítani [2023.06. aláírt szerződés], de ugyan ebbe milyen cégek szállhatnak be villámgyorsan??👀🫨 Péntek meg OV és PV tali lesz, van mozgolódás itt- ott- amott...🤣
Kisbüfik topikja