Valaki már megkapta az osztalékot? Én Otp-s vagyok, de még nem látom a SingleMarket-ben, de a jó ég tudja, hogy egyáltalán hol látnám, ha ki lenne fizetve.
Jövőre is lesz oszti, remélem szaftosabb, mind idén. :)) "A hitelpiacon viszont novemberben újabb rekordnagyságú havi ugrás
látható. A cégcsoport nemzetközi pénzügyi márkája, a Credipass hazai
adatai szerint novemberre 300 milliárd forintos lakáscélú jelzáloghitel-volumen becsülhető, ami 53%-kal haladja meg az októberi értéket. Éves összevetésben pedig példa nélküli, 165%-os növekedés látható az MNB előző év azonos hónapjára vonatkozó statisztikáihoz képest." https://dh.hu/ujabb-hitelpiaci-rekord-az-otthon-start-miatt
Egyre jobb kis bázis alakult ki itt ezen a szinten.. Lassan a minimális osztalékot is kezdik kiutalni azzal is előrébb vagyunk.. Szépen de biztosan lassan halad előre és ez a lényeg
Dec. 12-én kezdik a kifizetést, a szolgáltatódtól függően sztem 12.-én, vagy max. néhány munkanapon belül a számládon jóváírják (kivéve, ha mondjuk IBKR-nél vagy, náluk akár hónapokat is csúszik az oszti jóváírás)
DUNAHOUSE részvény