Köszi a közzétételt. Értékes elemzés, helyzetértékelés és előjelzés profi kérdezővel (Pallag Róbert)és válaszolóval (Schilling Dániel) a DH gazdasági igazgatója személyében. Minden értékalapon gondolkodó befektetőtársat biztatok a meghallgatására, amiből számomra egyértelmű, hogy a DH-ba való befektetésünk eredményessége hosszabbtávon is kiemelkedő lehet.
Csak nehogy lefelé legyen az a következő hullám. Nekem 980-as az átlagom, báz már csak néhány ezer db van. Mikor elkezdett visszahullani, kicsit későn, de elég szép nyerővel szálltam ki, bár mire észbe kaptam duplázhattam volna is a nyerőt!
Az ember megcsinálja az elején az elvárásait, terveit. Szerkesztgeti a görbéket aztán jön az élet. 1400-nál is néztem, hogy mi ez a baromság! Nemhogy 1600! Gondoltam akkor, hogy az osztalék miatt nyomták fel. Nekem így is jó lesz! Szintén végig moziztam az egész emelkedést. Nekem a korábbi célom 1300 volt április környékére. Meglátjuk, de hirtelen egy speka osztalék részvényből váltott egy beülősre. Nekem se ez volt a tervem, de már nyerésben vagyok 1080-as átlaggal. Más részvények esetén se tudom mindig elkapni a hullámokat, akkor inkább megvárom a következőt. :)
Szerintem 1300 körül leszünk pár héten belül, de a továbbiakban inkább attól függ lesz e valami bejelentés az akvikról, ha már a zsét nem fizették ki osztalékban, valamit kell hogy csináljanak vele viszonylag gyorsan...legalábbis nekem ez a meglátásom, hogy azért nem lett kifizetve, mert megvan a célpont (legalábbis az egyes számú) Vagy lehet belevágnak egy másik lakópark projektbe...ami viszont csak viszi a CASH-t, de két év múlva megint jönne a szép oszti...
Sziasztok, új vagyok a fórumon, egy ideje olvasgatlak titeket. Sőt, a tőzsdén is új vagyok. Pár hete vettem DH-t 1090--ért, felment 1600 környékére, namondom, győzelem, ilyen egyszerű az egész XD. Ki kellett volna ugrani, utlag könnyű okoskodni, nyilván nyerőben nem gondolja az ember kognitív disszonanciáktól vezérelt agya, hogy a kilövés valaha véget ér, gondolom tipik amatőr szemlélet. Az én naiv gondolatom az volt, hogy elemzők az idei befektetési ingatlan árakat további 10-15%-kal magasabbra várják, ami az ingatlanosoknak jól jön a jutalékaik nyomán, és felfelé ez húzza őket. Biztos, hogy ennél bonyolultabb a képlet, de mindegy, ülök tovább benne és mozizok. Elúszott a hal, de nem baj, eleve hosszú távon gondolkodnék, igaz egy 1600-os eladás és most 1050-en visszavétel elég szép trükk lett volna 2 hét alatt. Ti hova várjátok a DH-t idén? 1400 reális? Köszi, szép napot! Lelkes olvasótok
DUNAHOUSE részvény