A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ez várható volt. Sajnos Tiborc neve nem jó ómen a cégben. Szerintem a céget közelebbről ismerők miatt volt az utóbbi időre jellemző árfolyamcsökkenés is. Ők tudták, azért igyekeztek megszabadulni a papírtól! Igaz, hogy a bankot perlik, de ennek hosszú az árnyéka és betakarja a Wabit is. (Sajnos). Ez egy kiváló papír, de az árfolyam jövője attól függ, hogy mit akarnak csinálni Kapitányék Tiborccal. Remélem, a saját érdekemben is, hogy nem fog több hasonló ügy kiderülni!
Szerintem is! HA valaki ad nekem 5%-on kölcsönt, miközben ő 7%-on kapja (csak példa), hát nem leszarom? Nincs is hozzá közöm. Ha mondjuk a bankos csávó a haverom és azért adja... hát az se az én gondom.... Ha megteheti, tegye.... Persze érdekes kérdés ha ő ezért jutalmat kap tőlem.... De hútlenül akkor is kezel ÉN csak "lobbiztam" sikeresen mondjuk :) NEM ÁLLÍTOM, hogy ez történt, csak gondolkoztam h. kit lehet vádolni bármivel...
Ha az MFB-nél történtek szabálytalan dolgok (politikai nyomásra) akkor azt vizsgálják ki. Ez helyénvaló, egyetértek vele. Kár, hogy a Wabi neve is kapcsolódik a történethez. Mindenesetre csippentettem egy picit.
Ez megint egy kirakatper. Olyan mintha én vennék állampapírt a teljes pénzemből, de kell kérjek a szomszédtól mert nem tudok közben megélni és neki majd többet kell visszaadjak mert Ő sem ingyen nélkülözi a pénzét, de végül az államot hibáztatom áttételesen, hogy a gecit én finanszírozom és átmenetileg bukok rajta. Vélhetően ennyi meg annyi veszteség, de neem ezt nem én mondom, hanem majd a megfelelő hatóság. Akkor minek mond bármit is vélhetően. Gratulálok! 🤮🤮🤮 A csőcselék felé színháznak tökéletes!🤮🤮🤮
Azért szomorú, hogy a poltikai meggondolatlan, kijelentések nem csak itt, milyen rombolást tudnak végezni. Csak megjegyzem, nem bántva érzéseit senkinek. Azért kíváncsi leszek, hogy kikből fog felállni az új elit.
Azért a lényegről kevesen írtok: gusztustalan, hogy buktában finanszíroztatta a NER a saját cégét, majd adófizetői pénzből kompenzálták ki a bukót. Alapvetően ezzel van a gond, meg azzal, hogy nem tudni, mennyi partner lett politikai nyomásra a Waberershez irányítva. Mennyi jogosulatlan előnye származik/származott a cégnek a tulajdonosi struktúrából. Azért azt tudta mindenki, hogy Tiborcz a miniszterelnök veje, és hogy április 12-én nem ők nyerték a választást. a NER cégek forrók, ami eddig előny volt, most nem az. A MOL-Főnix BDPS rész is érdekes, nem biztos, ha az ügylet lezárul, nem kényszerül Tiborcz kötelező vételi ajánlatot tenni...érdekes lesz, húzzák is az ügyletet. Illetve ha a MOL marad, hát, ők sem annyira kedveltek már. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem illogikátlan lehetőség, hogy a MOL olyan áron adta a benyát a Wáberersnek itthon és külföldön, ami versenyelőnyt jelentett a vállalatnak...én így juttatnék újabb könnyű pénzt a vejemnek. lehet itt még izgalom.
Tudták vagy sem a Waberers elég nagy cég ahhoz, hogy kezelni tudják a hasonló helyzeteket. A feljelentés ismeretlen tettes ellen lett kezdeményezve, most akkor a Waberers-en a sor, hogyan reagálja le. Az eladói oldalon lévő 150-70 milliós dugót is elég alacsonyra tették be, hogy abból még jobban le tudják verni, így most mindenki kivár. Így első tippre a dugót lejjebb tolják majd ameddig nem történik semmi konkrétum.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link