Topikgazda: resone 2015. 10. 05. 18:12

Waberers  

WABERER`S INTERNATIONAL Zrt.

2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése

A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
trazsi.aniko csütörtök, 14:19
Előzmény: #16717  Magicmaan
Nem vitázni akarok, csak megérteni ezt az "érdekes" kommunikációt. Nekem csak némi rálátásom vala, hogy mikor, milyen sofőröket keresnek és akartak keresni, milyen célokkal... Illetve a hozzájuk tartozó bér. Nem véletlenül ültem bele 3500-3900 között. De az akkori célokhoz képest különben jelentős az elmaradás vagy mondjuk változásnak. Nem véletlenül várták a 7000-8000 Ft már egy ideje de nincs meg. Megvannak az okok, de mikor több kínai gyár világpiaci trendekre hivatkozva kivárásra kényszeríti a Wabi-t, akkor egy világgazdaságra gyakorlatilag mindenben kiható dologra azt kommunikálni, hogy nem hat rájuk és a megrendeléseikre... Hát érdekes. Gyakrolatilag gyűjtő fuvaroznak az állandó fix munkák helyett. Ez magasabb árrést termel, de nem kiszámítható. Azért mert megnyertek, inkább átvettek pár kiszállítást, terítői munkát több "kiswabitól" ez inkább csak tüneti kezelés... A belemagyarázás pedig Tiborcz miatt nem elhanyagolható...
mab csütörtök, 14:03
Előzmény: #16716  Magicmaan
"Szerintem tudják miről beszélnek, de ha Ti jobban tudjátok, akkor jelentkezzetek felvételre a Wabinál"
.
Értem, tehát amit mondanak azt feltétel nélkül el kell hinni, hiszen ők mondták. Minden egyéb esetleg ennek ellentmondó információval nem szabad foglalkoznunk, csak el kell hinni.
Még ha azt mondták volna, hogy "egyelőre kevés hatás jelentkezik" az hihetőbbnek tűnne nekem.
Magicmaan
Magicmaan csütörtök, 13:57
Előzmény: #16713  trazsi.aniko
Köszi egyébként a meglátásodat, nem az volt a célom az előzővel, hogy ne írj többet.
Igen, erősödni úgy lehet, hogy a konkurencia tönkremegy. Ez a kapitalizmus... 
Magicmaan
Magicmaan csütörtök, 13:40
Nyilvánvaló valóságalapja nincs?
Ha szerinted a cég nem jelentheti ki, amit kijelentett, akkor Te hogyan jelentesz ki ilyet?
Meg belemagyarázni, hogy az állam támogatja.. nah jah.
Tudja a menedzsment mit beszél, volt Covid, Ukrajna, és nem úgy tűnik mintha csődbe ment volna abban az időszakban. 
Magicmaan
Magicmaan csütörtök, 13:34
Előzmény: #16715  mab
Szerintem tudják miről beszélnek, de ha Ti jobban tudjátok, akkor jelentkezzetek felvételre a Wabinál, hátha érdekes Nekik a megoldásotok.
Bocs, de erre ezt tudom írni. 
mab csütörtök, 13:28
Előzmény: #16714  Labanc
Ettől még józan ésszel nehezen hihető egy "ránk nem hat ez a konfliktus" kijelentés. Hiszen jelenleg az sem látszik, hogy mivé fajulhat.
Labanc
Labanc csütörtök, 12:56
Aki kicsit is ismeri a menedzsmentet, az tudja, hogy nem éppen a nagyotmondásairól és a felbeszéléseiről híres...
trazsi.aniko csütörtök, 12:50
Előzmény: #16711  Magicmaan
Nem szoktam kommentelni, és nézzétek el nekem, hogy ha ez tévesen látnám, de ez a "ránk nem hat ez a konfliktus" mondat nagyon erős szerintem. Minden embere, vállalatra hat aki valamilyen kapcsolatban él a fosszilis energiával vagy ezzel kapcsolatba kerülő terméket vesz avagy szállítással kerül hozzá... A Waberers pedig igencsak kapcsolatba kerül ezen ellátási láncokkal... Hogy erősödne még??? Az pedig csak úgy lehet, hogy a konkurencia tönkremegy. De csak akkor mehet tönkre a konkurencia, ha nincs munka... Avagy olyan "pályázatokat" nyer, kedvezményeket kap az államtól ami erősíti a pozícióikat. Ebben az esetben 04.12 elég kétes dátum. A biztosítási árak emelkedése egy ideig kompenzálhat mert egy idő múlva egy átlagos személynek nem a biztosítás lesz az elsődleges szükséglet, ha egy erős rossz forgatókönyv valósul meg... Szerintem ez a nagymondás inkább marketing fogás, hogy nyugtassa a piacot de nyilvánvaló valóságalapja nincs. 
Jocek csütörtök, 12:04
R: 4900 
Magicmaan
Magicmaan csütörtök, 11:48
Előzmény: #16709  Labanc
Ez nagyon jó!
A mendzsment elmondása szerint volumenben és a partnerek megrendelésállományában zéró hatással bírt a konfliktus. Európán belül nagyon stabil és változatlan az igény, az általános ipari stagnálás pedig egyértelműen nem a konfliktussal kapcsolatos.A társaság európai fókusza előnyt jelent, mivel Európa továbbra is komoly fogyasztói társadalommal rendelkezik, és a legigényesebb gyártócégek már a Covid idején közelebb húzták ellátási láncaikat az európai fogyasztókhoz. Globális konfliktusok esetén a Waberer's portfóliója nem sérül, sőt néha még erősödik is - mondta Tóth Szabolcs.
Magicmaan
Magicmaan csütörtök, 11:38
Előzmény: #16707  Donqatto
Köszi a tanácsot! Lehet inkább feljebb fogok állni 🥳
HGB07 csütörtök, 10:38
Előzmény: #16705  Boavista
Remélhetöleg a CECE Index miatti addicionális 25-30.000 darab “felszippantja” ezeket és utàna elindul.
Donqatto
Donqatto csütörtök, 10:38
Előzmény: #16706  Magicmaan
Szerintem nyugodtan állhatsz lentebb is
Magicmaan
Magicmaan csütörtök, 10:35
Előzmény: #16705  Boavista
Ezért nem is veszek, beálltam 4700ra még 5000db-al, ha oda leszórja, akkor hadd jöjjön, de venni nem fogok.
Boavista csütörtök, 09:59
Előzmény: #16704  pamutt
Ha megvennék az 5k 25 milláért akkor hamar töltve lenne, ez megy jó ideje..
pamutt csütörtök, 09:53
Előzmény: #16697  Boavista
13 764.830 Ft-ért adtak és vettek most. 9 óra 53-kor. Ez miért "két marokkal adják"?
kreta
kreta csütörtök, 09:52
Előzmény: #16700  bitKain
Azt látjuk hogy Amerika nem ura a helyzetnek….
A terrorszervezetek mostanában nem okoztak túl nagy problémát
Magicmaan
Magicmaan csütörtök, 09:52
Előzmény: #16697  Boavista
Ilyenkor tud kiszállni, aki ki akar. Egészségére!
A cég jó, egyre inkább válságálló.
Magicmaan
Magicmaan csütörtök, 09:50
Előzmény: #16700  bitKain
Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás..
Szerintem hagyjuk is.
Hajrá Wabi! 🥳

Topik gazda

resone
resone
3 5 4

aktív fórumozók