A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Persze, mindenkinek a maga stratégiája szerint kell dönteni, illetve nem árt realizálni, a saját elképzelései, "félelmei" alapján. Nekem sok van nagyon, én nem tervezem eladni, és nem aggódom a választások miatt sem.
hát ha csinál mondjuk 50% nyerőt akkor mért ne adjam el? kinek mi a célja vele. nekem alig pár száz db van, neked a beírások alapján több ezer, mások a célok, lehetőségek. ha bukik az após, szétverik ezt is szerintem. plusz azért ez egy illikvid papir ha nem emelkedésben adsz el akkor levered 10-20% az árat, pár millió Ft-tal.
"Ha már diszkont árazás, akkor érdemes kiemelni az elemzői véleményeket is, a hazai elemzők közül az MBH, a Concorde, illetve az Equilor is követi a cég részvényeit. 5 980, 6 560, illetve 6 790 forintos célárak mellett." Ezekben nincs benne, amit írtam, a logisztikai központok, amelyek elkészültek, elkészülnek és darabonként további 300-500Ft/rv növekménnyel számolhatók. Tehát a Concorde célár (amire én a legtöbbet adok) úgy már bőven 7000Ft fölötti.
Adni?? Most kezd el igazán nőni a cég, és beindulni, illetve a logisztika újraindulni, sőt! Számos hír jött arról mi várható a jövőben! https://waberers.com/sajtoszoba/hirek
És még nincs is minden benne a célárakban, mert azóta elkészült logisztikai központ, illetve készülnek, amelyek további 3-500Ft/rv célár növekményt jelentenek! Szóval bőven 7000Ft fölötti a célár.
Nem láttam, de lehet, hogy ő ugrál. 1000 db 250bp sávon belül, és 4990-ig 10 Ft a lépésköz, 5k fölött meg 20. Lehet, hogy 5k határán a robi fibrillál. :-)) (4900-5020, 4920-5040)?
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link