A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ez az 1000db körüli ugráló vajon mi? Jegyzőrobot? 5000, majd 5020, most 5040... de mintha nem is akarná eladni. Szándékos fék? Igaz csak telóról néztem, nem láttam rendesen.
Visszaöntik 5000re minden nap... lehet kicsik és nincs mögötte semmi, de néha már gyanús, hogy van vevő, aztán nem várnak, hogy magasabban eladják, hanem leöntik. Emiatt már kicsit szándékosnak tűnik nekem...
erről nem is volt szó, pusztán a wabs vs más sztorik kontextusáról egy-két elvetemültet leszámítva a tapasztaltabbak diverzifikált portfoliót tartanak a hazai felhozatalból is
ja, ez személy, habitus és kereskedési stratégia-függő. a23% szép, csak így tovább. rába meg: a kezdőknek, fórumról kereskedőknek és az elvakultaknak valahol meg kell égetniük magukat :D
Így van. ~23% (virtuális) pluszban vagyok itt jelenleg elég nagy tétellel, nekem ez bőven jó. Amikor nagy melóval szétkereskedtem magam, akkor sem sikerült ekkora. Nem nekem való a swing, DT. Rába szépen megy, aki megélt már több olyat tud keresni, de akik még nem, azokból lesznek a beragadtak és utána a sírós topik megnyitói, én csak ennyit mondok (írtam).
a wabsot elnézve, ahol volt pozim, nemcsak pár évente van ilyen lehetőség. Amíg itt tetszhalott állapotban volt sok más kispapírhoz hasonlóan, számos sztori robogott el az itt bizakodók előtt. csak idén opus, any, dh, 4ig, mtel, rába, csak amit hirtelen fel tudok idézni, ezzel szemben hősünk 1khuf-ot mozgott egész évben.. Nema akarom szapulni a papírt, mert voltak benne köreim, de az egy alaptézis, h nem szabad szerelmesnek lenni egy papírba sem, sokan viszont így vannak ezzel itt és közben elszáguld mellettük egy halom lehetőség, legyen az bármilyen rövid, felhúzás, ad absurdum tömés, amit pl a rábában vízionálsz, ami persze benne van, addig viszont rommá keresheti magát abban is a szemfülesebbje
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link