A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Jó lesz a Wabi is majd Marika!Opiba is emelkedést várok én is hosszabb távon!Richterbe is,vannak itt most is 6-7 papir amit érdemes lehet megfontolni!Persze a külpolitika meg minden kockázat amig az ukri háború tart!Úgyhogy óvatosan,én amig nem kussolnak el ott is a fegyverek,addig olyan nyugodtan nem alszok azért!Pontosabban alszok mint a bunda,de értitek mire célzok!Van rizikó most mindenben..
Óriási bennük a politikai kockázat. 4IG-ot a kis közkéz és a hadiipar miatt "húzzák". Ott a közkézben vannak "nagyok" is pl., én direkt azért adtam el. Opus bőven alulértékelt, PE, P/BV, EPS. PEG-et nem néztem. BIF 600-ról 400-ra lezúgott azért érzékelhető az alulértékeltség vagy hogy felül volt értékelve, ezt én nem tudom megítélni, de ott sincs nagy közkéz.
Én meg már egy jó ideje tisztában vagyok Marika, ettől függetlenül politikai kockázattal együtt is alulértékeltnek tartom mindkét céget. Opus, 4iG, Bif pl. mégse olyan alulértékelt vmiért...
Abszolut erről írok tök régóta, az egyetlen komoly kockázat a kormányváltás és hogy belepiszkálnak a biztosítós különadó szabályokba és a CIG-et és a Postát büntetik. MP személyes bosszúvágyát ismerve és látva ez meg fog történni, ha kormányváltás lesz. Ha nem lesz kormányváltás, akkor 2 éven belül mindkét papír duplázhat.
Én annak is nagyon örülnék, ha az "Investor Day" egy valódi, szélesebb körű investor day lenne, és nem csak néhány kiválasztott újságíró és elemző vehetne részt rajta, hanem az esemény meghirdetése után a regisztrált kisrészvényesek is elmehetnének, és a céges prezentáció után tehetnének fel kérdéseket is. Akár egy hibrid forma (személyesen vagy online becsatlakozva) is hasznos lenne.
Kérlek majd a céláraknál is így járjatok el, nem egyszer fordult már elő, hogy ugyan a honlapotokra kiraktatok egy friss MBH vagy Equilor elemzést, viszont BÉT közleményekben nem jelentek meg, és emiatt a kisrészvényesek és a szaksajtó se nagyon szemlézte... csak a Concorde jelentéseit szokták közzétenni rendszeresen, megköszönném ha a többinek a promózását is segítitek pl. egy egyéb tájékoztatás keretében :)
:) én is meg voltam lepődve, hogy ilyen régóta van fiókom:) Waberer's-es dolgozó vagyok és gondoltam hasznos lehet, ha a fórumon megosztok olyan infókat, híreket amik nem feltétlenül jutank el a sajtóba vagy ide.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link